Serghei Mizil, atac dur la românii care se întorc în țară pentru a fenta epidemia de coronavirus din Europa: „Rămâi la tine acolo, în Italia, dacă ți-ai uitat limba!”

Publicat pe

Serghei Mizil și-a ieșit din minți, într-un clip postat pe contul său de Facebook și îi înjură pe românii din Italia care se întorc în țară de frica epidemiei de coronavirus. Mizil vorbește despre cei care au uitat limba română imediat ce au trecut de graniță și pentru care Italia era „acasă', înainte de izbucnirea epidemiei. Serghei Mizil îi condamnă pe cei din diaspora că au fugit din zonele aflate în carantină și vin acasă cu zecile de mii, cu riscul de a-și îmbolnăvi famiile din România.

„Nu se poate ce se întâmplă la ora actuală în țara asta. Am avut asociați, oameni, români plecați în Italia. Înțelegeți-mă bine ce spun. Nu mă refer la toți românii din Italia. Mă refer la cei cu „como se dice'. Și acum veniți, pe capete, înapoi acasă. Păi, nu vă mai e frică de ciuma roșie? E mai periculoasă decât virusul. Voi, în străinătate, ați votat trei zile. Unde l-ați văzut zilele astea pe Iohannis?

Toți vorbeau stricat românește, aveau accentul ăla italienesc. Ridicau vocea. Veniți și vă ascundeți în România. Stați la voi acasă, în Italia. Eu n-am văzut președinte, când toată lumea e în criză, să nu scoată un cuvânt. Dacă aș putea, acum, aș inventa un partid naționalist.

Când vin ăștia la frontieră, „che dice?'. Rămâi la tine acolo, în Italia, dacă ți-ai uitat limba. Stați în Italia că e frumos acolo', a spus Serghei Mizil, pe Facebook

 „Ți-e frică acum. E bună România, țara condusă de ciumă roșie, nu mai murim aici pe capete… N-ați zis voi că țineți economia României cu banii voștri? Păi stați acolo. Chiar așa preșuri suntem, o nație de căcat? (…) Veneau la mine la restaurant și spuneau „la noi acasă'. Păi stați la voi acasă, mă? Acum, veniți pe toate căile și vă ascundeți în România. Stați mă, în Italia mă, la voi acasă, mă. Che cosa? Îmi spunea un dibitoc „como se dice la voi' …. mă, dacă sunteți șmecheri așa și ați votat, că ciumă roșie, stați mă la voi acolo, mă. (…) Acum, că ați dat de ananghie, mă uităm acum că toți vorbeau stricat românește, aveau acceptul ăla italienesc. Păi duceți-va mă la voi băgami-aș…… stați la voi acolo.

Acum că a venit coronavirusul veniți pe capete înapoi acasă. Păi nu va e frică mă, de ciumă roșie, că e mai periculoasă decât virusul? Păi voi mi-ați votat mie în străinătate, mă, 3 zile, eu român care stau aici, mănânc aici' , a mai spus Serghei Mizil.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter