Sora mai mare a fetiței torturate de mamă a făcut dezvăluiri șocante: "O chinuie pentru un bărbat!"

Publicat pe

Apar informații noi în cazul din București, care a șocat toată țara. Sora mai mare a fetiței de cinci ani torturată de mamă, în timp ce era filmată, a făcut o serie de declarații incredibile. Fata susține că mama ei filmează ororile pentru un bărbat care găsește satisfacție în așa ceva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bătăile și umilințele sunt practici normale în familia femeii din București, reținută acum pentru 30 de zile după ce s-a aflat că își tortura cu bestialitate copila de cinci ani. Și mama acesteia obișnuia să-și bată nepoatele.

În afara fetiței de cinci ani pe care a filmat-o în timp ce plângea și o implora să nu o mai chinuie, agresoarea mai are două fete mai mari, care au reușit să scape de bătăile ei.

Invitată aseară, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei', moderată de Mihai Gâdea, la Antena3, Nicoleta, sora mai mare a fetiței chinuite a povestit o parte din viața de calvar pe care fetele o trăiesc alături de mamă.

Aceasta a dezvălui că femeia era singură atunci când a filmat în repetate rânduri cum își torturează copilul, cu un sadism ieșit din comun. Însă, agresoarea înregistrează scenele groaznice pentru un bărbat, care găsește satisfacție în a le privi. Până acum, acest individ nu a fost arestat, deși Mircea Badea a afirmat, ulterior, că îi cunoaște identitatea și este dispus să ofere Poliției toate informațiile.

'Mama mea s-a filmat singură, nu mai era absolut nimeni cu ea și se filma pentru un bărbat. Din câte am înțeles, din câte mi-au spus oamenii care s-au interesat, pentru că mie nu mi s-au dat prea multe detalii, acel bărbat o punea pe ea pentru distracție să facă treaba asta', a declarat tânăra.

Poliția a trimis-o acasă după ce a reclamat ororile din familia ei

Nicoleta a povestit că și ea a fost bătută de mai multe ori, dar de bunică.

'Eu am fost bătută de bunica, fiind crescută de bunici. Era o chestiune de satisfacere pentru ele, pot spune. Nu înțeleg de ce', a declarat ea.

Nicoleta a mai povestit că au mai avut o soră, care a murit tot din vina mamei, în urmă cu 11 ani, când fetița avea doar cinci ani.

'A fost trimisă (de mamă, n. red.) să ceară niște țigări. Ea, (mama, n. red.) fiind foarte beată. Cel puțin asta am văzut în Hotărârea de la Tribunal', a adăugat ea.

Mai mult decât atât, tânăra a declarat că, la un moment dat, a mers la Poliție pentru a povesti că ea și surorile ei sunt bătute cu sălbăticie:

'Când am fost și am spus că eu și sora mea, care actual are 15 ani, am fost la Protecția Copilului. Despre cea mică a fost vorba când am mers la Poliție, anul trecut în decembrie, pentru că avea capul spart. Iar cei de acolo m-au trimis acasă pe motiv că nu este treaba mea să mă bag ce face mama cu sora mea mai mică, să las părinții să facă ce vor cu copiii'.

Cât despre polițiști, aceasta spune că nu s-au prezentat însă știe că fac parte din cadrul secției 19, din sectorul 5.

'Pot spune că este una dintre cele mai mari dureri, este o durere cumplită care te traumatizează pentru toată viața. Niciodată, nici când o să fii foarte bătrân, nu o să uiți. Mulți dintre copiii bătuți or să facă exact ce au făcut părinții lor. Așa că este timpul să ne oprim cu violența, este timpul să încercăm să vorbim, să încercăm să rezolvăm doar prin vorbă, în niciun caz prin bătaie', a fost mesajul rostit în lacrimi de tânără. 

Cazul a fost dezvăluit pe Facebook

Oroarea a ieșit la iveală pe Facebook, în urmă cu trei zile, după ce mai multe persoane au publicat imagini greu de privit cu individa care se filmează, în dese rânduri, în timp ce își torturează fetița.

Această femeie locuiește în Giulești, are o fetiță de 5 ani și o bate tot timpul pentru un bărbat cu care vorbește. De fapt, ăla o pune să o bată. Vă rog din inimă, Poliția să facă ceva. Au fost cei de la Secția 4, dar nu au rezolvat absolut nimic, doar că a fost arestată 24 de ore și i-au dat drumul.

Cum este posibil așa ceva, să îi dai drumul la o nenorocită care își traumatizează fetița pentru un bărbat. Am înțeles că fetița este la bunica ei acum, dar nici bunica nu este așa bună. Scăpați îngerașul ăsta din mâna monștrilor, să nu îi mai facă rău. Cine poate să facă ceva pentru fetița asta chinuită și să scape din infernul în care este”, a scris Mădălina, într-o postare pe Facebook în care a publicat poze cu femeia, dar și imagini din timpul chinurilor la care era supusă fetița.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter