Top 5 zodii care se întorc după despărțire și 3 zodii care nu iartă niciodată

Publicat pe

Top 5 zodii care se întorc după despărțire. Când vine vorba de iubire, unele zodii nu țin cont de suferință și se întorc la partenerul din cauza căruia a plâns mult timp. Unii nativi sunt gata să uite de orice suferință provocată în trecut și să dea o a doua șansă poveștii de dragoste care nu a mers. De asemenea, sunt și trei zodii care nu vor niciodată acest pas. Acestea vor pleca definitiv de lângă partenerii care le-au rănit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sunt câteva zodii care se luptă pentru dragostea lor, chiar dacă persoanele de lângă ele nu le fac fericite. Sunt și zodii care se întorc după despărțire și încearcă să trăiască alături de partenerii lor , ca si când nimic nu s-a întâmplat. Totodată, trei zodii nu vor fi niciodată convinse să se întoarcă la foștii parteneri.

Top 5 zodii care se întorc după despărțire. Pești

Nativii născuți în zodia Pești se întors după despărțire. Peștii sunt foarte iubitori și au sentimente puternice, iar pentru ei, dragostea este o poveste incredibilă. Chiar dacă iubirea și pasiunea se risipește, ei se vor agăța emoțional de partenerii lor și vor face tot posibilul pentru a apăra relația. Dacă se cere un divorț, Peștii sunt foarte greu de convins să plece, iar dacă pleacă, va încerca mult timp să se întoarcă.

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede

Citește și: Zodiile care se descurcă excelent în situații de criză

Citește și: Cine este Tania Alexandra, tânăra care l-a cucerit pe Kanye West la o petrecere, în Paris:„Am vorbit despre…'

Citește și: De ce se teme cel mai tare fiecare zodie în parte

Rac

Racii sunt foarte emotivi și schimbători, dar în dragoste sentimentele lor sunt foarte puternice. Dacă vor găsi un partener potrivit, vor rămâne lângă el pentru totdeauna, chiar dacă nu sunt fericiți. Sau copiii ar putea avea un rol important, iar din cauza asta racii nu se mai gândesc la fericirea lor. Nativii născuți în zodia Rac nu fac schimbări mari în viața lor, iar divorțul este o mare problemă pentru ei.

Fecioară

Fecioarele iubesc o singură dată în viață și aleg cu mare grijă persoana potrivită lângă care vor să își trăiască viața. Dacă sunt înșelați sau sunt alungați, nativii din zodia Fecioară vor căuta soluții pentru a se întoarce. Sunt capabili să ierte infidelitatea, dacă sentimentele lor pentru acea persoană sunt puternice. Bărbații din zodia Fecioară pot ierta multe pentru a-și recăpăta viața.

Balanță

Între zodiile cele mai iertătoare se numără și Balanța. Chiar dacă ar fi înșelați, aceștia vor ierta orice greșeală și vor găsi mereu scuze pentru a se întoarce lângă partenerul lor. Nativii din zodia Balanța au o mare putere de sacrificiu și chiar dacă nu au fost fericiți lângă foștii parteneri, le este greu să se adapteze lângă parteneri noi.

Capricorn

Capricornii iubesc o singură dată în viață și chiar dacă se recăsătoresc, nu se știe dacă va fi marea iubire a vieții lor. După despărțire, Capricornul va avea tendința să se întoarcă fiind capabil să se recăsătorească cu aceeași persoană, chiar dacă a suferit în trecut.

Cele trei zodii care nu se vor întoarce niciodată după despărțire

Leu

Nativii din zodia Leu nu se vor uita înapoi atunc când pun punct relațiilor. Dacă persoana iubită a greșit, nu va ierta niciodată infidelitatea, oricât de îndrăgostit ar fi. Leul nu știe ce înseamnă să faci compromisuri în relație și este convins că o nouă iubire ar fi o nouă provocare pentru el

Scorpion

Scorpionul lasă iubirea în urmă pentru totdeauna. Dacă a fost trădat, nu va ierta niciodată și nu va accepta să se întoarcă sau să se împace. Dacă a încetat să mai iubească, nu se va întoarce în relație și poate trăi singur până la sfârșitul vieții fără regrete.

Vărsător

Nativii născuți în zodia Vărsător nu sunt pretențioși, dar sentimentele lor sunt superficiale. Ei nu se vor întoarce niciodată la o fostă iubire pentru că nu mai au nimic de descoperit. Vărsătorul atrage oamenii interesanți și relațiile puternice.

Sursa: Libertatea

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter