Top cele mai deștepte zodii. Nativii extrem de inteligenți

Publicat pe .

Cele mai deștepte zodii posedă câteva calități care nu se regăsesc neapărat și în alți nativi. Ei au parte și de inteligență emoțională, memorie vizuală, sunt isteți și creează conexiuni extrem de repede, dar au și spirit critic sau de observație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Top cele mai deștepte zodii. Acești nativi sunt nu doar extrem de inteligenți, ci și foarte analitici. Sunt foarte isteți încă de la vârste fragede și se diferențiază ușor de alte zodii. Cu toate acestea, spiritul lor trebuie cultivat constant, altfel se vor plafona. Sunt obsedați de cunoaștere și sunt atrași de domenii dintre cele mai diverse.

Citește și: Care sunt cele mai manipulatoare zodii. Fac mereu stategii

Citește și: Zodii care fac multe alegeri greșite în viață

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității. Cele mai pasionale zodii

Citește și: 5 zodii periculoase. Îți pot face foarte mult rău!

Top cele mai deștepte zodii. Vărsător

Nativii Vărsător sunt fruntași în acest top, al celor mai deștepte zodii. Mai mult decât atât, au fost înzestrați cu un detector de minciuni, pentru că își dau seama de adevăr în orice situație și fac conexiuni extrem de rapid. Se folosesc de cunoștințele dobândite de-a lungul timpului, dar și de logică, pentru a obține tot ceea ce și-au propus.

Chiar dacă sunt visători și astrologii spun despre ei că sunt cu capul în nori, nativii Vărsător sunt idealiști, iar inteligența pe care o posedă îi ajută să își atingă țelurile indiferent de situație.

Zodii deștepte. Gemeni

Despre nativii Gemeni se spune că au două fețe, dar sunt foarte inteligenți. Sunt buni oratori, au înclinație către științele umaniste, motiv pentru care le e foarte simplu să învețe limbi străine. Au o atracție aparte către literatură și vor fi cei mai buni la învățătură, pentru că sunt foarte competitivi.

Motivul pentru care nativii Gemeni apar în acest top, al celor mai deștepte zodii, este că sunt mereu informați și caută noi subiecte de discuție, având o dorință aprigă de a cunoaște cât mai multe lucruri. Chiar dacă sunt atrași de arte plastice, pentru că sunt creativi, este foarte probabil ca nativii gemeni să aibă cariere în medii academice.

Nativii Pești se bucură de înțelepciune și inteligență emoțională

Pe lângă celelalte zodii, nativii Pești se numără printre cele mai deștepte zodii datorită calităților cu care s-au născut. Sunt atrași de oameni, în general, și au un nivel ridicat de înțelepciune și inteligență emoțională. Au capacitatea de a fi obiectivi în orice situație și au sfaturi pe care celelalte semne zodiacale ar trebui să le asculte întocmai. Pasionați de lectură, nativii pești simt nevoia să învețe lucruri noi constant.

Top cele mai deștepte zodii. Fecioară

Nativii Fecioară au parte de inteligență nativă, iubesc logica și sunt foarte buni la științe exacte. Matematica este unul dintre domeniile care caracterizează persoanele născute în zodia Fecioară, însă pot avea profesii diverse pentru că sunt versatile și foarte ușor adaptabile.

Nu mereu se pricep la cuvinte, însă au capacitatea de a citi printre rânduri. Din acest motiv, nativii Fecioară fac parte din top cele mai deștepte zodii, fiind pasionați de logică și analiză.

Sursa FOTO: Pixabay.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton