Transformarea șocantă a unui bolnav de COVID-19 după 6 săptămâni în spital: "Nu puteam să țin telefonul mobil, era atât de greu"

Publicat pe

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, infectat cu noul coronavirus, s-a schimbat complet după șase săptămâni petrecute în spital. Pacientul a slăbit foarte mult și este de nerecunoscut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mike Schultz are 43 de ani și este asistent medical în San Francisco. A fost testat pozitiv pentru noul coronavirus și a stat internat o lună jumătate în spital, timp în care a slăbit nu mai puțin de 23 de kilograme.. Înainte de a se interna în spital cântărea 86 de kilograme.

Capacitatea lui pulmonară abia acum începe să revină încet, potrivit Buzzfeednews.

Citește și: Povestea impresionantă a medicului Cătălin Bărbulescu de la Spitalul Universitar, răpus de coronavirus:”Abia respira şi a fost dus cu oxigenul să ajute un pacient. Era un om de o decenţă formidabilă”

Pacientul a postat pe rețelele de socializare două fotografii: prima ănainte cu o lună de a primi diagnosticul, iar cea de-a doua realizată în spital. Bărbatul a relatat că i-a fost destul de greu până și să țină telefonul în mână, iar simplul efort de a se ridica în picioare pentru a realiza fotografia l-a epuizat, notează libertatea.ro.

Pacient: „Mâinile îmi tremurau tare”

Eram atât de slab. Nu puteam să țin telefonul mobil, era atât de greu. Nu puteam să scriu, fiindcă mâinile îmi tremurau tare. Am vrut să arăt că i se poate întâmpla oricui. Nu contează dacă ești tânăr sau bătrân, ai condiții preexistente sau nu. Te poate afecta', a povestit el.

Citește și: Klaus Iohannis trage un semnal de alarmă privind coronavirusul:”Unii au înțeles complet greșit că starea de alertă înseamnă relaxarea totală a măsurilor”

Mike Schultz a contractat virusul după ce a mers la un festival în Miami Beach, la începutul lunii martie. Nu mai puțin de 38 de persoane au fost testate pozitiv dintre cei prezenți la eveniment, dintre care trei bărbați au fost răpuși de coronvirus. Știam că virusul circulă. Totuși nu erau restricții de nici un fel', a explicat el.

Sursa foto: Libertatea

Citește și: Persoanele care poartă lentile de contact, expuse riscului de infectare cu noul coronavirus.Ce reguli trebuie să respecte, potrivit specialiștilor

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter