Un bărbat din Suceava, care a plecat la muncă în Germania, face acuzații grave referitor la modul în care este tratat: "La stână vă garantez că sunt condiții mai bune"

Publicat pe

Unul dintre muncitorii români care a plecat din țară pe data de 10 aprilie pentru a munci pe câmp în Germania lansează acuzații grave cu privire la condițiile de lucru.

Muncitorul român plecat cu un zbor de la Iași să recolteze sparanghel susține că atât el, cât și colegii lui stau în condiții grele, menționând chiar că cele de stână ar fi mult mai bune, în comparație cu cele create de fermierii germani.

Bărbatul a spus că i s-au promis cu totul alte condiții decât cele în care este nevoit să trăiască în aceste momente.

Lui și colegilor săi li s-ar fi oferit o singură mască de protecție, care nu ar putea face față vântului, prafului și mizeriei. În momentul încare au solicitat mai multe măști, răspunsul a fost unul de-a dreptul disprețuitor.

„La sosire, am primit câte o mască de persoană, dar cum se lucrează în câmp și e vânt, praf și mizerie am cerut să ne suplimenteze numărul de măști. Știți ce ne-au spus? Dar ce, în România aveați măști?', a declarat românul pentru Monitorul de Suceava.

În egală măsură, tot el a mai spus că primesc apă în canistre și beau din jumătăți de peturi pe care le folosesc drept căni, notează spynews.ro.

„Apa care ni se aduce pe câmp este în canistre și pentru a putea bea am improvizat căni din peturi pe care le-am tăiat în jumătate. La stână vă garantez că sunt condiții mai bune', a conchis el.

Sursa foto: pixabay.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter