Cutremurător! Un italian și-a ucis iubita, studentă la Medicină, deoarece a crezut că l-a infectat cu coronavirus! Tânăra avea doar 27 de ani

Publicat pe

Panica produsă de pandemia de coronavirus începe să nască monștri, iar unul dintre ei este italianul Antonio De Pace, de profesie asistent medical, care și-a ucis iubita deoarece a crezut că l-a infectat cu temutul virus!

Din nefericire, pandemia de coronavirus nu afectează numai sănătatea fizică, ci și pe cea mintală, iar asta o dovedește cu prisosință cazul unui tânăr din Italia care și-a ucis iubita convins fiind că aceasta l-a infectat cu coronavirus!

Lorena Quaranta (27) și Antonio De Pace (28) formau un cuplu frumos, însă, din nefericire, relația lor a avut un final nefericit. Asistentul medical, suspectând că iubita lui, studentă la Medicină, l-a infectat cu coronavirus, i-a luat viața, strangulând-o, după care a încercat să se sinucidă tăindu-și venele. Înainte de asta însă, Antonio de Pace a sunat la Poliție și a anunțat crima comisă.

Rezultatul testelor: niciunul dintre ei nu era infectat!

Amândoi lucrau la spitalul din Messina (Sicilia), iar Lorena era extrem de implicată în salvarea pacienților infectați cu coronavirus.

„Lorena a muncit foarte mult pentru a salva viețile altora. E o tragedie', a spus o sursă din spital.

La sosirea poliției, iubitul tinerei a avut o justificare halucinantă pentru fapta comisă… „Am omorât-o pentru că m-a infectat cu coronavirus'. El a fost salvat și dus la spital, în schimb pentru Lorena nu s-a mai putut face nimic. Șocant este că, în urma efectuării analizelor, s-a stabilit că niciunul dintre ei nu era infectat cu coronavirus!

Cu câteva zile înainte de a-și pierde viața, Lorena publica pe contul ei de socializare un mesaj în care deplângea moartea, din cauza pandemiei, a celor 41 de medici din Italia, spunând că situația este de neacceptat. Din păcate, printr-un joc de neînțeles al sorții, ea a fost o victimă colaterală…

„Acum, mai mult ca oricând, trebuie să demonstrăm responsabilitatea şi iubirea pentru viaţă. Trebuie să arătaţi respect pentru voi înşivă, familiile voastre şi pentru ţară', a scris Lorena.

Foto: Instagram

Cutremurător! Un italian și-a ucis iubita, studentă la Medicină, deoarece a crezut că l-a infectat cu coronavirus! Tânăra avea doar 27 de aniCutremurător! Un italian și-a ucis iubita, studentă la Medicină, deoarece a crezut că l-a infectat cu coronavirus! Tânăra avea doar 27 de ani
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter