Un model de lenjerie intimă din Brazilia s-a căsătorit cu ea însăși: „M-am dus hotărâtă la biserică”

Publicat pe

Cris Galêra, un model de lenjerie intimă din Brazilia, s-a căsătorit cu ea însăși. Astfel, aceasta a readus în trend sologamia. Cris a ajuns la concluzia că poate avea încredere doar în propria persoană, așa că s-a hotărât că nu are nevoie de un bărbat în viața ei atât timp cât se are pe ea. Ceremonia de nuntă a avut loc la o biserică catolică de din Sao Paolo.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cris Galêra, un model de lenjerie intimă, s-a căsătorit cu ea însăși și astfel a readus în trend sologamia. Ea a decis că nu poate avea încredere în bărbați, așa că, după ce a analizat situația în ceea ce privește viața ei personală, a realizat că singura persoană potrivit cu adevărat pentru ea este chiar ea însăși.

Un model de lenjerie intimă din Brazilia s-a căsătorit cu ea însăși: „M-am dus hotărâtă la biserică'Un model de lenjerie intimă din Brazilia s-a căsătorit cu ea însăși: „M-am dus hotărâtă la biserică'

Să nu credeți că modelul nu a făcut totul ca la carte. Ba chiar a existat și o nuntă. Ceremonia a avut loc lângă o biserică catolică din Sao Paolo, astfel încât Cris Galêra și-a jurat iubire veșnică. Nici rochia de mireasă nu a lipsit. Ea a purtat o rochie albă mulată, cu un decolteu generos și un colier simplu, dar prețios, potrivit spynews.ro.

Citește și: Laura Boghiu, de la Visuri la Cheie, primele declarații despre soțul ei și nunta secretă:„Soțului meu nu i-a plăcut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Mircea Badea:„Îți cam dispare cheful de…'

Citește și: Flavia Mihășan și-a botezat cel de-al doilea băiețel!De ce nu a fost băgat copilul în cristelniță

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună, alături de fetițe.Au pozat ca o familie

Un model de lenjerie intimă din Brazilia s-a căsătorit cu ea însăși

Cris Galêra s-a căsătorit cu ea însăși și, chiar dacă lumea a privit-o ciudat și mulțu au emis tot felul de judecăți de valoare atunci când au văzut-o mergând la nuntă fără partener, modelul a declarat că nu i-a fost deloc rușine să facă acest pas. Aceasta a vrut să se mărite cu ea însăși pentru a demonstra că nu are nevoie de un bărbat alături.

Nu mi-a fost rușine, m-am dus hotărâtă la biserică. Mi-am făcut singură machiajul și părul și toată lumea se uita la mine pentru că nu aveam un logodnic alături', a spus Cris Galêra.

Să nu credeți că tânăra nu a avut pretendenți, ba din condră. Cris este o femeie foarte frumoasă și s-a bucurat de-a lungul timpului de atenția bărbaților, însă aceasta a ajuns la concluzia că reprezentanților sexului puternic le este greu să fie fideli unei singure femei.

Unde își va petrece luna de miere Cris Galêra

Cris Galêra a ajuns la concluzia că doar ea se poate face fericită și că nu are nevoie de un bărbat în viața ei. În plus, au existat persoane în mediul online care au susținut-o pe Cris Galêra și chiar i-au transmis că îi vor urma exemplul.

Bărbaților le este greu să fie credincioși unei singure femei. Ei vor mai multe în același timp. Vreau să fiu o prioritate, și sunt prioritatea mea', a mai declarat Cris Galêra, care s-a căsătorit cu ea însăși.

Gutile rele au spus că modelul s-a căsătorit cu ea însăși pentru publicitate, însă Cris nu acordă atenție răutăților. Ba chiar are de gând să se bcuure de luna de miere, pe care și-o va petrecere împreucă cu… ea în Paris, iar mai apoi la Londra.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter