Vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Universitatea Oxford începe să dea rezultate. Când va fi gata și ce preț va avea

Publicat pe

Vești bune în privința combaterii noului coronavirus! Vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Universitatea Oxford și AstraZeneca ar putea da rezultate la toate categoriile de vârstă, inclusiv la persoanele cu boli cronice!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Specialiștii de la Universitatea Oxford, în parteneriat cu AstraZeneca, aduc vești bune pentru întreg Globul. Situația dramatică generată de noul coronavirus s-ar putea sfârși odată cu apariția unui vaccin și cu imunizarea populației.

După reluarea testelor pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva temutului virus, cercetătorii de la Oxford susțin că au dezvoltat un vaccin experimental COVID-19, care generează un răspuns imun atât la adulții tineri, cât și la vârstnici și cei care suferă de boli cronice.

Citește și: Rusia a început vaccinarea cu Sputnik V!Controversele din jurul vaccinului anti-COVID-19 aprobat de Putin

Un studiu a arătat că tratamentul respectiv a generat și eliberarea de anticorpi la pacienții trecuți de 55 de ani, care sufereau de diverse boli.

„Este incurajator ca imunogenitate au fost similare intre adultii mai in varsta si cei mai tineri si ca reactogenitatea a fost mai mica la adultii in varsta, unde severitatea bolii COVID-19 este mai mare”, a transmis un purtător de cuvânt al AstraZeneca.

Citește și: Dan Bittman, la cafea cu prefectul de Timiş, după declarațiile controversate privind „minciuna COVID'.Prietena lui luptă în linia întâi împotriva coronavirusului

În ce fază se află vaccinul anti-COVID-19

Momentan, vaccinul dezvoltat de Oxford / AstraZeneca este de așteptat să fie primul vaccin din industria farmaceutică care primește aprobarea de reglementare.

Vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Universitatea Oxford începe să dea rezultate. Când va fi gata și ce preț va aveaVaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Universitatea Oxford începe să dea rezultate. Când va fi gata și ce preț va avea

Tratamentul, care se află în a treia fază de testare, pare tot mai aproape de reușită.

Citește și: Nelu Tătaru a anunțat când ajunge vaccinul anti COVID-19 în România și când începe imunizarea populației.Cine va avea prioritate

Dezvoltatorul vaccinului anti-coronavirus susține că terapia ar putea fi finalizată până la finalul anului, urmând ca vaccinul să fie lansat pe piață în primăvara anului 2021. Acesta va costa 2,5 euro.

Sursa foto: pixabay

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter