VIDEO cutremurător: o mireasă și-a văzut moartea cu ochii, în timpul exploziei din Beirut. Zâmbea și făcea poze, iar dintr-o dată s-a trezit într-un coșmar!

Publicat pe

Un video cutremurător, cu o mireasă spulberată de suflul exploziei de la Beirut în timp ce făcea poze de nuntă, este una dintre cele mai puternice mărturii ale dezastrului din capitala Liban. Tânăra zâmbea și făcea poze pentru albumul de nuntă, într-o zi care se anunța una dintre cele mai fericite ale vieții ei, și într-o secundă s-a trezit într-un coșmar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mireasa Israa Seblani, în vârstă de 29 de ani, și sotul ei, Ahmad Subeih, în vârstă de 34 de ani, făceau fotografii și filmări pe o stradă din Beirut în momentul în care a avut loc explozia devastatoare.

Tânăra de 29 de ani a povestit pentru presa internațională ce a simțit în acele momente.

M-am pregătit pentru marea zi timp de două săptămâni. Eram fericită ca orice altă fată, mă căsătoream. Mă gândeam că părinții o să se bucure că o să mă vadă în rochie albă, că o să arăt ca o prințesă și toate cele, eram foarte fericită ca orice altă fată”, spune Israa Seblani.

„Despre ce s-a întâmplat în timpul exploziei, nu am cuvinte să explic. Mă simțeam tristă. Vă spun sincer, zâmbetul pe care îl vedeți acum nu exista cu o zi înainte. Eram șocată, mă întrebam ce s-a întâmplat, că o să mor. Soțul meu mi-a zis că trebuie să continuăm, că nu putem să ne oprim, că trebuie să continuăm.”, mai spune mireasa.

„Am început să ne plimbăm și era totul foarte trist. Nu pot să descriu distrugerile și sunetul exploziei. Suntem încă în stare de șoc. Nu am auzit în viața mea ceva similar cu sunetul acestei explozii”, povestește și mirele.

Dupa explozie, mireasa, care lucrează ca doctor în Statele Unite, a ajutat la verificarea răniților, apoi s-a refugiat la adapost.

„Am scăpat nevătămați și îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a aparat”, a mai declarat mireasa

Peste 100 de morți și mii de răniți

O dublă explozie extrem de puternică a avut loc, marți după-amiază în orașul libanez Beirut. Victimele au fost prinse sub mai multe clădiri prăbușite în urma deflagrației care a pornit de la un incendiu.

Presa relatează că locuințe aflate și la 10 kilometri distanță ar fi fost afectate de suflul exploziei, în timp ce unele surse spun că deflagrația a fost resimțită și în Cipru, la aproximativ 200 de kilometri distanță.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter