WhatsApp lansează funcția de editare a mesajele trimise. Iată în cât timp poți face modificări asupra textului

Publicat pe

WhatsApp lansează funcția de editare a mesajele trimise. Iată în cât timp poți face modificări asupra textului. WhatsApp este aplicația folosită de milioane de oameni în toată lumea pentru a purta conversații lungi, dar gratuite. Indiferent că vorbim despre o conversație în doi sau în grup, este mereu la îndemâna tuturor. De-a lungul anilor s-a modernizat foarte mult, însă schimbările benefice utilizatorilor nu se opresc aici, asta fiindcă în curând va fi pusă la dispoziţie funcţia de editare a mesajelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

WhatsApp Messenger este o aplicație gratuită de mesagerie disponibilă pentru Android, Apple și alte smartphone-uri. Tot ceea ce trebuie să ai ca să poți să o folosești este conexiunea la internet a telefonului pentru a permite utilizatorului să trimită mesaje, fișiere media, și să-și apeleze prietenii sau familia. Dacă la început se baza doar pe apeluri și trimitere de mesaje, cu timpul a ajuns să fie multifuncțională.

Citește și: Imagini noi cu vila de la malul mării în care s-a mutat Claudia Pătrășcanu. Cum și-a amenajat dormitorul: „Sunt binecuvântată”

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cine a câștigat al patrulea battle / Cătălin Scărlătescu a părăsit nervos platoul

La fel cum este pe Facebook sau Instagram, de ceva timp poți pune story și pe WhatsApp. De asemenea, ai numeroase opțiuni, precum să nu se vadă când ai fost ultima dată conectat, dacă ai citit sau nu mesajele, dar și multe altele. Printre acestea, de acum înainte o să se numere și cea de editare a mesajelor.

Citește și: Andrea Sabini a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Reacția lui Florin Dumitrescu: „S-a pus singur în dificultate'

Citește și: Survivor România 2023. Cine a câștigat colanul de imunitate și cine a fost eliminat

WhatsApp lansează funcția de editare a mesajele trimise

În viitorul apropiat, WhatsApp lansează noua funcție, și anume cea de editare a mesajelor. Ei bine, nu, nu le poți edita oricând. Utilizatorii aplicației își vor putea edita mesajele, timp de doar 15 minute după ce acestea au fost trimise. Funcția va putea fi disponibilă la nivel global în următoarele săptămâni, astfel că oricine deține aplicația de socializare se poate bucura de această noutate, extrem de facilă, mai ales pentru cei care trimit mesaje în grabă și poate mai omit câteva litere.

Utilizatorii WhatsApp vor putea vedea că mesajul a fost editat

Ei bine, chiar dacă persoana căreia i-ai trimis mesajul nu l-a citit în forma inițială, ci abia după ce l-ai modificat, ei pot vedea că este editat. Nu, nu o să fie prezent textul anterior pentru a vedea ce ai scris în primă fază, ci doar o să fie etichetat mesajul cu 'editat'. Această funcție este nouă pentru WhatsApp, însă nu și pentru Telegram şi Signal, care permit deja utilizatorilor să editeze mesajele trimise.

Rețele de socializare mai puțin cunoscute

Site-urile de social media fac parte zi de zi din viața noastră și ne ajută să fim conectați cu persoanele dragi nouă, care fie sunt la mare distanță, fie timpul nu permite vizite sau ieșiri în oraș pentru a păstra legătura sau a vorbi diferite probleme. Ei bine, în timp ce majoritatea internauților sunt familiarizați cu Facebook, Instagram sau Twitter, trebuie să știi că, în prezent, există multe alte site-uri asemănătoare, însă care sunt mai puțin cunoscute. Spre exemplu: Twitch, Snapchat, Patreon, Telegram, Discord, BeReal, Polywork și Supernova, nu sunt atât de des întâlnite, însă au funcții ce te pot ajuta la un moment dat.

Sursă foto: hepta

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă