Zodii care nu se suportă. Între acești nativi ies scântei

Publicat pe

Există foarte multe zodii care nu se suportă în adevăratul sens al cuvântului! Trebuie să știi care sunt perechile de nativi între care este posibil să iasă scântei dacă să întâlnesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În funcție de trăsăturile specifice zodiilor, e foarte ușor să determinăm care sunt perechile de zodii care nu se suportă. Da, se urăsc de moarte și e foarte probabil să aibă parte de scandaluri uriașe atunci când se întâlnesc, motiv pentru care e bine să eviți discuțiile cu cei prezenți pe lista de mai jos.

Citește și: Care sunt cele mai manipulatoare zodii. Fac mereu stategii

Citește și: Zodiile și bolile. Cum reacționează zodiile când se îmbolnăvesc

Citește și: Zodii care nu se tem de singurătate

Citește și: Zodiile care vor o relație serioasă

Astrologi determină, fără doar și poate, tipare de comportament prezente în majoritatea nativilor aceleiași zodii. Personalitatea noastră este influențată de semnul zodiacal care ne guvernează, motiv pentru care putem fi mai toleranți sau, după caz, extrem de impulsivi. Prin urmare, iată care sunt perechile de zodii care nu se suportă.

Zodii care nu se suportă

Între Gemeni și Gemeni situația poate deveni cel puțin… complicată. E drept, am promis să vă vorbim despre zodii care nu se suportă, dar le nativul Geamăn este dificil spre imposibil să se înțeleagă cu un alt nativ al aceleiași zodii. Gemenii nu suportă propria lor zodie și e posibil să ajungă fie cei mai buni prieteni, fie dușmani pe viață.

Despre Scorpion se spune că nu prea are prieteni în zodiac, dar cu Vărsătorul nici că trebuie pus la aceeași masă. Cele două simboluri sunt incluse în categoria de zodii care nu se suportă pentru că Vărsătorul este extrem de calm și capricios, iar Scorpionul nu poate suporta aceste calități.

Balanțele sunt foarte visătoare și echilibrate, urăsc să își fac griji, iar Berbecul nu poate suporta una ca asta! Nativii Berbec sunt foarte încăpățânați și nu pot accepta o personalitată complet diferită față de a lor, așa cum au nativii Balanță. Personalitățile celor două simboluri se ciocnesc constant în majoritatea domeniilor.

Perechi de zodii care nu se înțeleg

Cum se spune că opusurile se atrag, acesta nu pare a fi cazul perechii Leu și Taur, ba chiar fac parte din categoria acelor zodii care nu se suportă.Taurii merg până în pânzele albe pentru a-și obține ceea ce își doresc, în timp ce Leii sunt loiali și statornici. Unul este curajos, celălalt extrem de încăpățânat, motiv pentru care se vor certa non stop!

Chiar dacă Racii și Peștii sunt emotivii zodiacului, modalitatea lor de a-și arăta emoțiile îi face să nu se agreeze. Nativii Rac sunt foarte introvertiți și aleg să păstreze emoțiile doar pentru ei, în timp ce Peștii sunt foarte vocali și își pun sufletul pe tavă. Din acest motiv, niciodată Racii nu se vor înțelege bine cu Peștii.

O altă zodie care nu poate suporta nativi ai aceleiași zodii este Berbecul. Sunt atât de orgolioși încât niciunul dintre nativi nu va recunoaște vreodată că a făcut ceva greșit, așa că discuțiile lor pot părea interminabile și rezultatul nu va fi unul pozitiv aproape în toate cazurile.

Sursa FOTO: Pixabay.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter