Zodiile care te mint în față și cele care îți spun adevărul

Publicat pe

Zodiile care te mint în față și cele care îți spun adevărul. În situații critice, în momentul în care trebuie să își atingă scopurile, unele zodii folosesc minciuna fără ezitare. Își pot schimba personalitatea, comportamentul și reacțiile în funcție de persoanele din fața lor. De asemenea, sunt zodii care preferă să îți spună adevărul oricât de mult ar durea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Zodiile care te mint în față și cele care îți spun adevărul. Fiecare semn zodiacal este diferit în felul său, iar fiecare persoană născută sub următoarele zodii au caracterstici diferite. Unele semne zodiacale sunt predispuse la minciună. Când vine vorba despre cunoașterea firii umane și a modului în care am putea fi mințiți, este important să știm care sunt acele zodii. De asemenea, trebuie să știi și care sunt zodiile care îți spun mereu adevărul.

Berbec

Nativii născuți sub zodia Berbec sunt considerați temperamentali, iar minciuna presupune mai mult efort decât a spune adevărul. Minciuna nu are loc în setul lor de valori, iar sinceritatea este regula de aur. Momentele în care ar minți ar fi doar atunci când trebuie să apere sau să protejeze pe cineva.

Taur

Taurii sunt răbdători și practici și nu se tem să se lupte mai mult dacă trebuie. De asemenea, ar putea să altereze realitatea, dar acest lucru se datorează faptului că vor să incetinească schimbările de care nu doresc să se ocupe.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni se tem de rutină și singurătate. Atunci când vine vorba despre singuratăte, Gemenii nu se dă înapoi de a inventa orice doar pentru a atrage oameni de partea lor ca să se simtă plăcuți și doriți.

Rac

Realitatea va fi privită altfel de către Raci. Acestia sunt mai înclinați spre a manipula pe cineva, decât să mintă pur și simplu. Par să fie gelosi și suspicioși și de aceea simt nevoia de a controla comportamentul cuiva. Doar așa se vor simți în siguranță.

Leu

Zodia Leu nu este o zodie mincinoasă. Cei născuți în zodia Leu tind să exagereze realitatea. Oricât de dificil și greu de suportat ar fi adevărul, Leii preferă să fie mereu corecți si drepti.

Fecioară

Fecioarele vor fi mereu cu un pas înaintea tuturor, motiv pentru care dezvoltă o fațată dubioasă. Pot minti pentru a-și acoperi greșelile, dar să recurgă la minciuni pentru a înșela este putin probabil. Își tolerează propriile grețeli mai mult decât pe ale celorlalți.

Balanță

Balanța va minti ori pentru a amâna cât mai mult o alegere in privinta unui lucru pe care nu-l poate decide, ori pentru a nu supăra pe cineva. Este vorba despre o dorință puternică e a menține situația echilibrată în jurul lor și de a evita cât mai mult conflictele.

Scorpion

Scorpionii vor face în așa fel încât să iasă ei într-o lumină bună. Chiar dacă este vorba de a se proteja sau de a-i influența pe ceilalți sau de a lua controlul. Ei încearcă să transforme realitatea într-o manieră în care ei să fie cei mai buni.

Săgetător

Săgetătorul va obține tot ce își dorește fără a se complica. Mai mult, aceștia au tendința de a uita detaliile propriilor minciuni și în final, totul se ruinează. Aceștia sunt persoane ingenue, cărora le pasă de cei din jurul lor și respectul față de ei i-ar împiedica din a minți.

Capricorn

Capricornii știu să trateze oamenii din jur așa cum vor ei să fie tratați. Nu vor recurge niciodată la minciuni, decât dacă este absolut necesar și este pentru binele anumitor persoane. Capricornii nu se dau înapoi, ia uneori sunt prea directi.

Vărsător

Vărsătorii cred cu tărie în scopurile lor și sunt gata să mintă oricând pentru a-l atinge. Nu simt nevoia să împlinească așteptările celorlalți sau să-și îmblânzească purtarea. Nu regretă în mod deosebit deciziile pe care le iau și dacă trebuie să mintă.

Pești

Nativii din zodia Pești mint cu intentii bune. Pot să mintă pentru a te râni sau pentru a fi răniți. Nu se pune problema de manipulare. Sunt atât de sensibili încât minciunile lor sunt trecute cu vederea atunci când se află.

Sursa: Canva

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter