Cele cinci mari temeri ale lui Andrei Gheorghe. De ce i-a fost frică nu a scăpat

Publicat pe

Andrei Gheorghe avea o mare temere, iar jurnalistul a recunoscut asta într-un interviu, în exclusivitate, pentru Revista VIVA! în anul 2005. Andrei Gheorghe nu a scăpat de ceea ce s-a temut cel mai mult. Lucruri interesante despre regretatul om de radio au fost lăsate în umbră până acum.

Vestea că Andrei Gheorghe s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani a venit ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au admirat. Era un bărbat direct care spunea mereu lucrurilor pe nume și nu se ferea niciodată să spună ce gândește.

Un interviu cu Andrei Gheorghe era mereu o provocare. La vremea respectivă jurnalistul era foarte ocupat, însă nu a putut refuza o ședință foto pentru Revista VIVA! care a avut loc la ora zece noaptea, într-o zi ploioasă. Fotografiile întruchipează perfect bărbatul puternic și elegant care era la vremea respectivă. Interviul din anul 2005 care a apărut în Revista VIVA! începe așa: 'De ce politică, frate?'.

'Am fost dintotdeauna interesat de politică, face parte organic din viața mea. A fost un pas firesc. Îmi place ceea ce fac, îmi place emisiunea asta', a declarat Andrei Gheorghe în urmă cu 13 ani. Omul de radio se considera un om bogat material și spiritual.

Era un bărbat elegant și purta mai mereu costum. 'E cool. Costumul îți dă o stare specială. În primul rând, trebuie să stai drept. Dacă ai un costum bine croit și tu stai strâmb, stă pe tine „ca dracu'. Te obligă să ai o atitudine. Măcar fizic. Mie îmi plac costumele, numai că e foarte scump să umbli în costum. Nu e incomod, e doar scump: asta e marea problemă a costumului. Îți trebuie cămașă, pantofi, curea, ciorapi… Iar zona de accesorii, lucrurile se complică și mai tare. Nu te mai poți așeza pe jos pe marginea străzii, că te arde la buzunar', povestea Andrei pentru Revista VIVA!.

Andrei Gheorghe a dezvăluit care sunt temerile sale

Deși părea invincibil, jurnalistul avea câteva frici pe care nu s-a ferit să le recunoască. 'De ratare, de îmbătrânire, de uitare, de sărăcie, de boală… lucruri obișnuite', mărturisea Andrei Gheorghe. Omul de radio a dezvăluit că prin anii `90 și-a achiziționat un pistol de la mafioți: 'Am avut unul achiziționat ilegal, cumpărat de la mafioți. L-am aruncat apoi, ca să nu mă aresteze. Am dat 400 de parai pe el prin `90 și ceva'.

Cu o sinceritate caracteristică, regretatul Andrei Gheorghe a spus cel intimidează și-l blochează: 'Femeile frumoase, emoțiile, boii, proștii… multe lucruri. Unele în sens pozitiv, rămân blocat respirând greu a mirare și încântare; altele mă blochează într-un fel de catatonie: mă sufocă.'

Cele cinci mari temeri ale lui Andrei Gheorghe. De ce i-a fost frică nu a scăpatCele cinci mari temeri ale lui Andrei Gheorghe. De ce i-a fost frică nu a scăpat

FOTO: Arhiva VIVA!, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter