Giulia la 32 de ani. Fotografii de colecție cu schimbările sale de look

Publicat pe

De-a lungul anilor Giulia a fost protagonista mai multor shooting-uri in revista VIVA! Ti-am pregatit o galerie cu fotografii de colectie cu frumoasa artistă care astăzi sărbătorește împlinirea vârstei de 32 de ani.

Giulia este o femeie împlinită! Artista se bucură de doi copii frumoşi şi sănătoşi, un soţ iubitor şi o carieră de succes. Se află în lumina reflectoarelor de mică, astfel că  de-a lungul timpului look-ul său a trecut prin nenumărate schimbări. A avut părul lung, apoi scurt, asimetric și chiar ras pe  o parte, însă look-ul pe care-l are acum o avantajează cel mai mult. Artista este tunsă scurt și are o nuanță de blond, cu radacinile negre, care i se potrivește de minune.

Astfel, Giulia este una dintre cele mai cameleonice artiste din România, care experimentează continuu felul în care îşi aranjează părul.

 

 

Giulia la 32 de ani. Fotografii de colecție cu schimbările sale de lookGiulia la 32 de ani. Fotografii de colecție cu schimbările sale de look

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter