Cum îşi petrec Paştele Andra şi Cătălin Măruţă

Publicat pe

L-am întrebat pe prezentatorul de la Happy Hour cum se petrece Paştele anul acesta în familia Măruţă şi mai ales cum se pregăteşte cel mai mic membru pentru această sărbătoare.

 CC1K6702

 

Unde veţi petrece Paştele anul acesta?

Nu ştim încă 100%. Avem mai multe variante, nu ne-am decis, dar cel mai important este că vom fi împreună cu toată familia. Asta e sigur!

 

Dintre toate traditiile specifice, care îţi este cea mai dragă? Şi de ce?

Cel mai mult îmi place dimineata când, dupa Slujba de Înviere, mergem şi luăm anafură. Este de fapt momentul care marchează sfărşitul postului, cei care l-au tinut se pot pregăti cum se cuvine pentru masa tradiţionala de Paşte.

 

Cum va arăta masa de Paşte? Şi cât de tare te vei implica în prepararea bucatelor?

Ca în fiecare an, masa de Paşte va fi pe gustul tuturor. Eu nu mai am loc să mă implic în pregătiri, pentru că de acestea se ocupă Andra şi mamele noastre. Eu mă implic în gustat!

 

 Lui David îi place obiceiul ciocnitului ouălor roşii? L-aţi pregătit pentru această tradiţie?

Anul ăsta David a ciocnit pentru prima oară ouă vopsite, de Paştele catolic. Deci şi-a făcut „antrenamentul' deja. Şi i-a plăcut foarte tare, tot alegea diverse culori. Cred că abia aşteaptă să ciocnim din nou ouă roşii.

 

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter