Cum petrece Sonia Argint Ionescu sărbătorile de Paşte

Publicat pe

Sonia Argint Ionescu este mama a doi băieţi adorabili şi de curând prezintă pe TVR emisiunea „Vreau să fiu sănătos”.

 

 Sonia Argint Ionescu

 

Unde îţi place să-ţi petreci sărbătorile de Paşte?

Dintotdeauna am mers în noaptea Învierii la biserică şi de aceea îmi place să petrec Paştele acolo unde este o comunitate mare de ortodocşi. Anul acesta vom sta acasă.

 

Ai vreo mâncare tradiţională preferată sau preferi să-ţi păstrezi silueta?

Ador sarmalele. Dar de Paşte nu mănânc nimic special în afară de ouă. Şi nu are nici o legătură cu păstrarea siluetei, ci pur şi simplu pentru că nu mănânc miel sau alte preparate derivate.

 

sonia si copiii

 

Care este cel mai drăguţ cadou pe care ţi l-a adus „Iepuraşul”?

O escală de o zi la Roma. Eram în drum spre insula Aegina şi cu doar o seară înainte, zborul nostru a fost redirectţionat prin capitala Italiei, unde am fost obligaţi' să ne petrecem în mod neaşteptat o zi întreagă. Ăsta da cadou surpriză! Şi încă o data se dovedeşte că toate drumurile duc la Roma.

 

Pentru că tot vom avea timp liber cu ocazia asta, te rugăm să ne recomanzi o carte / un film…

Filmul la care râd copios de fiecare dată este Top Secret, regizat de fraţii Zucker şi Jim Abrahams – aceasta este recomandarea mea pentru o oră si jumătate de umor absurd. O carte care m-a transpus într-unul din locurile mele preferate este Viaţa alături de Picasso' scrisă de Francoise Gilot.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter