La mulți ani, Nicolai Tand!

Publicat pe

Astăzi Nicolai Tand împlinește 39 de ani. Juratul Top Chef și, mai nou, blogerul Nicolai se aniversează astăzi alături de cei dragi. Singurul plan al vedetei este de a fi alături de familie.

 nicolai tand

'Am o perioadă aglomerată, dar ma bucură tare acest lucru. De ziua mea vreau doar un răgaz să mă bucur de femeia mea și de copii noștri, Iancu și Ilona. Este singurul lucru care contează. Vom avea alături câțiva prieteni apropiați și vom mânca ceva fain', a declarat juratul Top Chef.

 

Nicolai Tand este unul dintre cele mai charismatice personaje din lumea culinară românească. Românii îl cunosc din postura de jurat al showului Top Chef de la Antena 1 și, de aproape două luni, Nicolai a intrat și în blogosferă. Cei ce vor alege să viziteze www.reteteleluinicolai.ro  vor găsi rețete cu care își vor răsfăța simțurile: pui cu mazare la cuptor, pene cu somon, lapte de pasăre, dar și asocieri mai năstrușnici precum compot de roșii cherry cu banane.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter