Mihai Morar le scoate în club pe Elena Gheorghe şi Alina Crişan!

Publicat pe

Joi, 25 aprilie 2013, incepand cu orele 23:00, in Bound Club&Bar din Centru Vechi, Mihai Morar, Elena Gheorghe si Alina Crisan vor  incinge atmosfera cu  hituri LIVE.

 

Mihai Morar

Consider ca evenimentele Jam Session Zu duc muzica de club la un alt nivel. Muzica live se aude mai bine cu un band in spate, tocmai de aceea incurajez cu fiecare ocazie acest gen de initiativa ', a marturisit Mihai Morar.

In cadrul Jam Session Zu din 25 aprilie, din Club Bound, Alina Crisan revine in lumea muzicala cu un nou concept de show. Va fi practic primul meu concert in noua formula, dupa despartirea de Nick Kamarera. Am ales sa ma prezint in fata publicului alaturi de niste profesionisti in domeniul muzical, Recovery Band, iar playlistul pe care l-am realizat pentru Jam Session Zu este fara doar si poate unul inedit. Desi artistele tind in majoritatea cazurilor sa interpreteze coveruri dupa piesele altor voci feminine, eu intotdeauna am fost un solist care nu s-a ferit sa cante piesele unor solisti celebrii. Astfel ca, la Jam Session Zu, ma veti
asculta interpretand piese ale lui Bruno Mars sau Depeche Mood', a marturisit artista.

 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter