Povestea dansului şi a cafelei, pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti

Publicat pe

Compania italiană de dans Latin Café, condusă de coregrafa Katina Genero, susţine pe 29 aprilie 2013, în premieră pentru România, spectacolul de succes: 'MIL BESOS por un café'.  Publicul român iubitor de dans şi spectacole neconvenţionale este aşteptat la Teatrul Naţional Bucureşti, începând cu ora 20, pentru a urmări pe viu un spectacol unic.

Latin Cafe

 

'MIL BESOS por un café' este o demonstraţie de măiestrie coregrafică, un spectacol axat pe binomul dans-cafea, o călătorie prin muzica latino şi prin istoria cafelei, această 'esenţă a diavolului' care dă aripi poeziei, filosofiei şi  celor mai pasionale poveşti de dragoste, o expresie a celor mai puternice trăiri şi emoţii umane. Sub bagheta coregrafei torineze Katina Genero, doisprezece  dansatori proveniţi din cele mai diverse colţuri ale lumii (Italia, Peru, Cuba, Polonia), dar care au în comun pasiunea pentru muzica latino, reinterpretează în stil contemporan dansul caraibian, afro şi latino caraibian.

 

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române şi în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, dar şi pe  www.biletoo.ro, www.myticket.ro precum şi la casa de bilete a TNB Bucureşti în trei categorii de preţuri: categ 1- 100 RON, categ. 2- 80 RON, categ 3 – 60 RON,

 

Producţia a avut avanpremiera în Italia în decembrie 2012, fiind un proiect artistic multicultural susţinut de 'Associazione Ritmi E Danze Afro' şi de 'Centro De Formazione Alla Danza Mamadanse'.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TNGwBCD-2s8[/youtube]

 

 

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter