V for Verde, târgul minţilor deschise, revine cu ediţia a II-a

Publicat pe

Dacă pentru tine verde este un mod de viaţă, atunci nu trebuie să ratezi V for Verde, târgul minţilor deschise, ce are loc pe 28 şi 29 septembrie, între orele 11.00 şi 20.00, la Casa Universitarilor din Bucureşti (Strada Dionisie Lupu 46)

 

Afis targul V for Verde, editia a II-a

Te întâmpină peste 50 de expozanţi atent selecţionaţi, cu delicatese şi bunătăţi bio, produse alimentare slow food şi raw food, cosmetice organice, ateliere de gătit, workshop-uri, colecţii de modă green chic fashion şi haine preloved, precum şi produse eco deco, realizate din materiale reciclate şi alternative.

Vei avea ocazia să vorbeşti cu Olivia Steer, adeptă a regimului raw-vegan şi autoare a volumului „Dulciuri de poveste', şi cu Larisa Petrini, Ambasador Jamie Oliver în România, care oferă sfaturi pentru o dietă sănătoasă.

V for Verde invită la activităţi întreaga familie. Totul despre mame amenjează, cu sprijinul Elefănţelului Curios, un loc de joacă dedicat micuţilor iubitori de verde. Iar părinţii participă la sesiuni de parenting individuale. Pentru cei cu vârsta mai mare de 5 ani, Reciclare Creativă organizează ateliere unde îi învaţă cum să realizeze obiecte de decor şi bijuterii din materiale reciclate.

Şi asta nu e tot! Poţi câştiga multe premii verzi' la Tombola V for Verde. În plus, persoana cu cea mai frumoasă bicicletă primeşte un premiu special de la Pegas.

 

Biletul de intrare este 10 lei. Te aşteptăm!

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter