Câştigă o invitaţie dublă la Holi Music Color Festival

Publicat pe
Poster lineup_Urban-01
Revista Viva te trimite la festivalul culorilor pe 31 mai, în Piaţa Constituţiei!

Intră în concurs şi poţi câştiga una din cele 3 invitaţii duble la Holi Music Color Festival, din 31 mai, în Piaţa Constituţiei.

 

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi în pagina de concurs (secţiunea de comentarii) la întrebarea „Care este culoarea ta preferată?” şi esti automat înscris/ă  în tragerea la sorţi.

Castigatorii sunt:

– Sabrina Jano

– Corina Corin

– Alex Camburu

 

Holi Music Color Festival, evenimentul de la care nu trebuie să lipseşti

Pe 31 mai, va avea loc cel mai tare eveniment open air al anului, care va strânge peste 25.000 de mii de oameni.
Piaţa Constituţiei va deveni, pe data de 31 mai, punctul zero al Bucureştiului, tonele de pudră colorată aruncată în aer, cele mai impresionate proiecţii pe una din cladirile simbol ale Bucureştiului, Casa Poporului, cele mai sexy fete dublate de beat-urile celor mai buni DJ ai momentului, făcând din acest eveniment must have-ul începutului de vară.
Acesta este primul eveniment HOLI organizat în România!

Mai multe detalii despre eveniment găseşti AICI.

 

 

Regulament concurs:

1. Concursul este valabil în perioada 23 mai – 28 mai 2014. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe mail, dar şi pe viva.ro pe 28 mai 2014.

2. Invitaţia este valabilă pentru două persoane, în ziua de 31 mai 2014, numai la evenimentul menţionat. Invitaţiile câştigate în urma concursurilor sunt valabile numai în limita locurilor disponibile şi nu se pot face rezervări pentru acestea.

3. Prin înscrierea la acest concurs eşti de acord cu prevederile regulametului promoţiei şi de asemenea eşti de acord să intri în baza de date a Ringier România, să primeşti materiale informative prin SMS, e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obligă să respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie şi opoziţie asupra datelor), iar la cererea ta explicită, la telefon 021.202.2078 se pot actualiza sau şterge datele personale.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter