Câştigă super produse de îngrijire a părului cu Viva! şi Flanco

Publicat pe

flanco new

Revista Viva! împreună cu Flanco ţi-au pregătit 4 cadouri de vedetă. Participă la concurs şi poţi câştiga unul din cele 3 uscatoare de par Rowenta sau o trusă de coafat Rowenta.

Îşi doreşti o coafură de vedetă în fiecare zi?

Este cât se poate de simplu! Pentru a participa la concurs, completează formularul de mai jos cu datele tale şi răspunsul corect la întrebare şi intri automat în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele 4 premii de vedetă.

Pentru că vrem să te ajutăm, iţi dăm un indiciu: răspunsul la întrebare îl găseşti pe site-ul www.flanco.ro. Succes!

 

Despre Flanco

Din 1994, Flanco este magazinul în care românii au încredere când vine vorba despre produse IT, electronice şi electrocasnice. Clienţii Flanco revin în magazine ori de câte ori au nevoie de produse electronice, electrocasnice sau IT ori, pur şi simplu, de sfaturi legate de tehnologie, pentru că au încredere în consultanţii specializaţi şi în calitatea serviciilor oferite.

 

Retailul este într-o continuă evoluţie, Flanco fiind promotor al inovaţiei şi tehnologiei. În magazinele Flanco găseşti tot ceea ce înseamnă produse cu performanţe superioare şi tehnologii de ultimă oră, care pot fi testate pe loc, plus cea mai extinsă gamă de servicii.

 

CONCURS INCHEIAT!

Felicitari castigatorilor:

David Ionela – trusa de coafat Rowenta

Stanculeanu Gabriela – uscator Rowenta

Moisi Eleonora – uscator Rowenta

Giurgiu Vichentie – uscator Rowenta

 

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.viva.ro

Oops! Missing Fieldset

If you are seeing this message, it means you need to add a Fieldset to the beginning of your form. Your form may not function or display properly without one.

 

Verificare

 

1. Concursul este valabil în perioada 13 martie – 17 martie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe mail, dar şi pe pagina www.viva.ro, la acest articol de concurs, in data de 19 martie 2015.

2. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi la finalul perioadei de înscriere, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs.

3. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 7 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter