Câştigă un voucher pentru o manichiură semipermanentă personalizată

Publicat pe

Fotor0818142519

Participă la concurs şi poţi câştiga unul din cele 5 vouchere oferite de Maison du Paris, care cuprind o manichiură semipermanentă personalizată.

 

Cum participi?

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi mai jos, în secţiunea de comentarii, la întrebarea Pentru ce tip de manichiură personalizată poţi opta la Maison du Paris?' şi esti automat înscrisă  în tragerea la sorţi pentru cele 5 vouchere.

 

Câştigătoarele sunt:

– Mihaela Juganaru Stefanescu

– Janeta Janet

– Tudor Andreea

– Felicia Camelia Indri

– Loredana Vătăvoiu

 

Pentru a intra in posesia voucherului nu trebuie decat sa sunati direct la salonul Maison du Paris pentru programare si sa precizati ca sunteti castigatori la concursul organizat pe viva.ro.
Telefon programari: 031 620 4097

 

 

 

Salon Maison Paris, unloc de poveste cu aer boem şi accente glam

 

Maison Paris, cel mai nou salon specializat în servicii de manichiură şi pedichiură din zona Dorobanţi şi-a deschis porţile pentru public! Indiferent că prefer stilul boem sau alegi să impresionezi prin accente extravagante, indiferent că eşti adepta eleganţei discrete sau alegi sa dai o notă avangardistă stilului tău, la Maison Paris vei descoperi o atmosferă cu care să te identifici şi posibilităţi unice de personalizare a unghiilor.

 

La Salon Maison Paris îngrijirea unghiilor este ridicată la nivel de artă. Poţi opta pentru personalizări sofisticate şi durabile ale unghiilor: aplicare de florinaturale, pene, tatuaje metalice, perle, cristale Swarovski, caviar, bandă metalică, inserţii de dantelă sau catifea, pulbere de sidef sau aplicaţii de forme fantezie (steluţe, fundiţe). Toate acestea pot fi combinate ingenious în funcţie de starea de spirit sau personalitatea ta, alături de culori fondante sau nuanţe îndrăzneţe.

 

De asemenea, la Salon Maison Paris poţi opta pentru manichiură sau pedichiură clasică, sau dacă doreşti să te bucuri mai mult timp de modelul ales, poţi opta pentru oja semipermanentă sau gel. Produsele folosite sunt de cea mai bună calitate, de la branduri renumite, precum: Melkior, Cuccio, Ciaté, O.P.I.

 

Maison Paris s-a născut din dragoste pentru artă, pentru culoare şi strălucire, din dragostea pentru atitudinea exuberant şi pentru doza de extraordinar care ne ajută să ne facem drum, zi de zi, prin rutina. Şi nu în ultimul rând, Maison Paris s-a născut din dragoste pentru Paris şi pentru farmecul său inconfundabil. Am gândit acest loc ca o oază de răsfăţ şi armonie, de evadare din cotidian şi… îndefinitiv, un loc în care să poţi experimenta un mozaic de stări. Un loc în care să îţi permiţi să fii tu, să ieşi din rutina şi să te eliberezi de măştile sociale. Îmi dorescsă fie mai mult decât un simplu salon în care vii, îţi faci unghiile şi pleci. Vreau să fie un loc din care pleci lăsând o parte din tine aici, aşteptându-te să te întorci.', a declarat Cora Diaconescu, Owner Maison Paris.

 

De altfel, modul în care este decorat salonul, neobişnuit şi plin de personalitate, cu accente boeme şi note glam, te va face să visezi cu ochii deschişi la o casă de păpuşi şi te va transpune într-o stare aparte.

Salon Maison Paris este localizat în zona Piaţa Dorobanţi, adresa exactă fiind: Str. Constantin Aricescu nr. 18.

 

Regulament oficial:
1. Vârsta minimă de participare este de 18 ani.
2. Participanţii trebuie să aibă domiciliul în Bucureşti.
3. Concursul este valabil în perioada 18 august – 20 august 2014.
4. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe viva.ro în data de 21 august 2014.
5. La concurs se poate participa o singură dată.
6. Nu se acordă contravaloarea premiilor.
7. Dispozitii generale S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele câstigatorului precum si premiile câstigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.unica.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter