CONCURS – Fotografiază-te în stilul vedetelor şi câştigă un abonament la revista VIVA!

Publicat pe

În ultimii ani selfie-ul ocupă un loc de cinste în orice album foto di­gital. Iar de la începutu­rile sale și până astăzi a trecut prin nenumăra­te schimbări interesan­te, ce au reușit să influențeze inclusiv modul vedetelor de a poza pe covorul roșu.

selfie2

Descoperă din editia de septembrie a revistei VIVA!, dar și din articolul de pe viva.ro ce tipuri de selfie-uri au trecut bariera telefonu­lui mobil, reușind să influențeze modul celebrităților de a poza pe covorul roșu.

Pornind de la acest articol, fotografiază-te în stilul vedetelor propuse de noi și intră în concurs! Spune-ne care este stilul pe care l-ai adoptat, completează formularul cu toate datele cerute și poți câștiga. Succes!

Toate comentariile care conțin fotografie + explicație intră în tragerea la sorți, ce are ca premiu un abonament pe 1 an la revista ta preferată , VIVA!.

 
 

Verificare

  1. Concursul este valabil în perioada 02 – 16 septembrie 2016. Câştigătorii unui abonament pe 1 an la revista VIVA! vor fi anunţaţi pe pagina www.viva.ro, în acest articol de concurs, in data de 19 septembrie 2016.
  2. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi la finalul perioadei de înscriere, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs.
  3. Premiul se revendică în termen de 7 zile printr-un e-mail trimis la adresa [email protected], in care trebuie menționate numele, adresa, numărul de telefon.
  4. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 7 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter