Cu Flanco și Viva! câștigi super produse de îngrijire a părului

Publicat pe

Revista Viva! împreună cu Flanco ţi-au pregătit 2 super cadouri . Participă la concurs şi poţi câştiga o trusă de coafat sau un uscător de păr Rowenta.

 

Flanco

Știm că îți doreşti ca părul tău să arate ca cel al unei vedete de la Hollywood, de aceea îți oferim șansa de a avea un look impecabil, în orice moment al zilei.

 

Este cât se poate de simplu! Pentru a participa la concurs, completează formularul de mai jos cu datele tale şi răspunsul corect la întrebare şi intri automat în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele 2 premii.

Pentru că vrem să te ajutăm, iţi dăm un indiciu: răspunsul la întrebare îl găseşti pe site-ul www.flanco.ro. Succes!

CONCURS INCHEIAT!

Felicitari castigatorilor : Stancioiu Nicoleta Florentina (trussa de coafat) si Pardos Ana (uscator de par).

Va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa [email protected], in termen de 7 zile, in care sa mentionati premiul castigat, site-ul pe care ati participat si datele dumneavoastra de contact (nume si prenume, adresa exacta si numarul de telefon).

 

Despre Flanco

Din 1994, Flanco este magazinul în care românii au încredere când vine vorba despre produse IT, electronice şi electrocasnice. Clienţii Flanco revin în magazine ori de câte ori au nevoie de produse electronice, electrocasnice sau IT ori, pur şi simplu, de sfaturi legate de tehnologie, pentru că au încredere în consultanţii specializaţi şi în calitatea serviciilor oferite.

 

Retailul este într-o continuă evoluţie, Flanco fiind promotor al inovaţiei şi tehnologiei. În magazinele Flanco găseşti tot ceea ce înseamnă produse cu performanţe superioare şi tehnologii de ultimă oră, care pot fi testate pe loc, plus cea mai extinsă gamă de servicii.

 

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.viva.ro

 

 
 

Verificare

1. Concursul este valabil în perioada 11 iunie – 16 iunie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina www.viva.ro, la acest articol de concurs, in data de 17 iunie 2015.

2. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi la finalul perioadei de înscriere, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs.

3. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 7 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.

Consulta regulamentul concursului.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter