[VIDEO] Ştefan Bănică despre muzică, dragoste şi primul concert

Publicat pe

Înaintea concertului Ce e dragostea?'din 8 martie, dedicat doamnelor şi domnişoarelor, am stat de vorbă cu Ştefan Bănică despre muzică şi dragoste. Află din interviul de mai jos cum se numea prima lui formaţie şi cum a fost primul concert din viaţa lui.

Stefan Banica raspunde intrebarilor reporterului VIVA!

Pe scena circului Globus, ales anume pentru atmosfera intimă şi plăcută, atât de necesară unui concert unplugged, Ştefan Bănică a cântat de Ziua Femeii o selecţie a celor mai frumoase melodii de dragoste, apărute pe discurile sale de-a lungul anilor. Desigur, nu au lipsit cântecele de pe cel mai recent album „Altceva”, apărut pe piaţă în luna octombrie a anului trecut, printre care şi Ce e dragostea?', single la care Ştefan Bănică a colaborat cu Marius Moga. L-am întrebat, aşadar, pe Ştefan ce înseamnă dragostea pentru el…


Dacă vă imaginaţi că Ştefan Bănică ascultă în timpul liber numai stilul care l-a consacrat, şi anume rockn roll, vă spunem că nu e deloc aşa. Deşi recunoaşte că rockn roll-ul este pentru el mai mult decât muzică, un mod de viaţă, Ştefan este deschis la multe stiluri muzicale, atâta timp cât muzica aceea îi trasmite ceva.

Dând puţin timpul înapoi, artistul şi-a amintit cu drag de prima lui chitară (era foarte frumoasă şi foarte… proastă') şi de primul concert pe care l-a susţinut pe o scenă. Era prin 1981 şi trupa lui se numea… Dar mai bine vă lăsam să descoperiţi asta urmărind video-interviul de mai jos, la sfârşitul căruia Ştefan Bănică vă transmite şi un mesaj!

 

 

[youtube]http://youtu.be/4YvesYBn49A[/youtube]

În culisele concertului lui Ştefan Bănică „Ce e dragostea?”  din 8 martie

Interviu: Adina Rosetti

Foto: Armand Ionescu

Video: Robert Hanciarec

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter