Oana Roman, despre postarea Mădălinei Ghenea: "E un semn de ușoară instabilitate sau labilitate emoțională" | Oana Punct Roman

Publicat pe

Mădălina Ghenea a şocat pe toată lumea zilele trecute când a trecut printr-o nouă criză de gelozie, postând în mediul online imagini cu o femeie. Oana Roman a comentat pe marginea acestui subiect, spunând că celebrul model ar trebui să aibă mai multă cumpătare.

 

 

„Când tatăl copilului tău apreciază toate pozele unei alte femei :(„, a fost mesajul pe care Mădălina Ghenea l-a postat pe contul ce Instagram după care l-a șters. Femeia la care Mădălina făcea referire este Lola Astanova, o pianistă celebră căreia Matei Stratan i-ar fi apreciat fotografiile.

Oana Roman a comentat aceast gest pe care modelul l-a făcut, spunând că: „E un semn de ușoară instabilitate sau labilitate emoțională faptul că ea are aceste ieșiri necontrolate de care își dă seama ulterior  și apoi șterge postările, dar cred că noi femeile trecem des prin astfel de momente când ne enervăm foarte tare. Scriem pe moment, la nervi, niște lucruri care ne deranjează și apoi ne dăm seama că poate nu e cazul să le scriem chiar public și revenim asupra a ceea ce am scris, se întâmplă lucrul ăsta, dar la ea se întâmplă destul de des. Pare că există o mică ruptură acolo sau ceva probleme din moment ce ea periodic are astfel de ieșiri. Mie îmi pare rău pentru că are un copil care trebuie să fie prioritar. Deci, Mădălina cred că ar trebui să învețe să nu mai scrie la nervi tot ce-i trece prin cap și să discute lucrurile astea direct cu el decât să le scrie, pentru că lasă loc interpretărilor, lumea începe să comenteze, se fac speculații prin presă, s.a.m.d.”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii Oana Punct Roman.

Citește și:

Imagini uimitoare cu femeia care i-ar fi furat minţile lui Matei Stratan! De aceea a reacţionat Mădălina Ghenea

Istoricul Neagu Djuvara a murit la vârsta de 101 ani

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter