Oana Roman dezvăluie cum se purta Petre Roman cu fiica Mioarei, Catinca

Publicat pe

Oana Roman dezvăluie cum se purta Petre Roman cu fiica Mioarei, Catinca. Există o diferenţă de 9 ani între Oana Roman şi Catinca. Mulţi nu ştiau că cele două nu sunt surori bune. Iată ce se întâmpla cu adevărat în familia lor pe când vedetele erau copii. 

Vedeta a dezvăluit că sora sa Catinca a avut mare grijă de ea în copilărie. Era o diferenţă mare de vârstă, de 9 ani, iar apropae de adolescenţă au apărut primele neînţelegeri între ele. Catinca putea ieşi în oraş, la petreceri, avea vârsta potrivită, în timp ce Oana era trimisă în camera ei, căci încă era încă destul de mică pentru lumea mondenă.

„Diferenţa de vârstă dintre mine şi Catinca este foarte mare, de 9 ani. Având un bebeluş mic în casă, Catincăi i-a plăcut foarte mult să mă bibilească, să aibă grijă de mine. Tatăl Catincăi venea la mine în casă, acesta a fost norocul. Tata a avut grijă de Catinca ca şi cum era copilului lui deşi în acte nu îi purta numele. Eram din generaţii diferite, eu am avut frustrări, când eram mai mică, nu puteam merge la petreceri. La un moment dat diferenţa de vârstă nu a mai contat. Mama este foarte deşteaptă şi a reuşit să ne împace pe toţi. Tatăl Catincăi este un om la care eu ţin foarte mult. El contează foarte mult în familia noastră.”, a spus Oana în emisiunea „Oana punct Roman”.

 

Emisiunea „Oana punct Roman” poate fi urmărită joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista Viva!.

Foto: Libertatea

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter