Secretul lui Oltin de la ”Exatlon”. Oana Roman l-a dat de gol

Publicat pe de Diana Stamen

Oltin a revenit în atenția publicului din nou. De data aceasta, bărbatul participă la 'Exatlon', unde este spus unor reguli foarte grele. Oana Roman a dezvăluit secretul lui Oltin și a spus cu ce se ocupa înainte.

Se pare că Oltin a făcut parte din celebra trupă Flamingo Boys, unde Oana Roman și iubitul ei de la vremea respectivă, Cornel Păsat, s-au ocupat de aceasta. Concurentul de la 'Exatlon' era puțin mai încet la coregrafie. Acesta memora foarte bine mișcările însă le executa mai încet decât ceilalți.

'Uitându-mă eu la Exatlon am descoperit că unul dintre concurenți este Oltin. Oltin care e mai degrabă cunoscut pentru faptul că a câștigat 'Vrei să fii miliardar?' în 2002. A fost unul dintre cei doi câștigători din istoria emisiunii din România. Pe Oltin îl cunosc foarte bine pentru că are un destin foarte special. În exclusivitate, eu am să vă dezvălui faptul că prin anul 2000 eu aveam o relație cu Cornel Păsat și ne ocupam cu trupa Flamingo Boys care pe vremea acea era un fenomen în România. Toți băieții frumoși și tineri își doreau să facă parte din Flamingo Boys pentru că toate fetele frumoase și deștepte veneau la spectacolele senzaționale pe care le aveam. Și ne-am trezit cu Oltin care a venit la vremea respectivă la casting. El avea un păr foarte lung și niște mușchi foarte bine dezvoltați a intrat la noi în trupă. Era un caz și un personaj total aparte în acea trupă. Oltin a terminat Facultatea de Drept. Știam că are un IQ foarte ridicat. Oltin era o enciclopedie ambulantă.', a dezvăluit Oana Roman.

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă