(P) Ai și tu pielea sensibilă? Produsele TOLERIANE ULTRA și TOLERIANE ULTRA 8 de la La Roche Posay îți sunt de ajutor!

Publicat pe

Pielea sensibilă și îngrijirea aferentă acesteia reprezintă un subiect pe ordinea de zi a fiecărui dermatolog pentru că, potrivit statisticilor, cazurile pacienților care se confruntă cu o astfel de problemă se înmulțesc de la an la an. Indiferent de tipul de piele pe care îl are, respectiv grasă, uscată sau mixtă, sensibilitatea determină un disconfort supliementar.

 

Atunci când vă confruntați cu senzația de piele „care strânge', care vine la pachet cu înroșire, mâncărime și, în timp, linii fine și deshidratare sau care, la contactul cu anumite produse cosmetice și de îngrijire, mai cu seamă cele care conțin alcool, reacționează imediat prin înroșire, aflați că vă confruntați cu o piele sensibilă.

Pielea sensibilă reacţionează puternic la vânt, frig, produse de curățare dure sau apă dură.

Sensibilitatea pielii poate fi de mai multe feluri, respectiv sensibilitate naturală a pielii (piele subțire, deschisă la culoare, uscată, cu început de cuperoză), sensibilitate reacţională a pielii (frigul, vânt, soarele, vântul, proceduri cosmetice) și sensibilitate ocazională a pielii (dermatita seboreică, rozaceea, acneea).

 

Ce cauzează, de fapt, o piele sensibilă?

 

Principala cauză este reprezentată de sistemul de auto-aparare al pielii care nu funcționează normal. Pielea sănătoasă are o barieră protectoare numită film hidrolipidic, care acționează ca un scut pentru a opri bacteriile și iritanții să patrundă  în straturile adânci ale pielii. Acest scut de apărare este, de asemenea, critic pentru menținerea fermității, elasticității și, dincolo de toate, de confortul pielii. În cazul pielii sensibile, această barieră este fragilă, lăsând pielea să devină vulnerabilă la anumiți factori, precum și la schimbările de temperatură și de umiditate. Expusă în mod excesiv la bacterii, iritanți și schimbari de mediu, pielea se simte în pericol și trimite semnale de ingrijorare, conducând la arsură, usturime și roșeață.

 

Cum acționează TOLERIANE ULTRA CREMĂ și TOLERIANE ULTRA 8 la La Roche Posay asupra pielii

 

Gama de produse dermato-cosmetice TOLERIANE  de la La Roche Posay oferă toate condițiile unei îngrijiri optime a pielii sensibile și ultra-sensibile. Produsele nu conțin niciun ingredient cu potențial iritant sau alergic. Cele mai recente produse ale gamei sunt TOLERIANE ULTRA CREMĂ și TOLERIANE ULTRA 8.

Toleriane Ultra Cremă are un puternic efect calmant, fiind recomandată pentru pielea ultra-sensibilă și alergică. Neurosensina din compoziția produsului interacționează cu mecanismele care provoacă iritația cutanată. Formula concentrată în apa termală La Roche-Posay potențează efectul calmant pentru senzațiile de iritație și disconfort ale pielii intolerante. Nu conține parfum, nici alcool. Are o textură bogată și ușoară. Se aplică pe față, conturul ochilor și pe gât dimineața și seara. Efectele sunt vizibile imediat, astfel, pielea și iritațiile sunt calmate în primul minut de la aplicare. Hidratarea durează până la 24 de ore.

Toleriane Ultra 8 are un puternic efect calmant, hrănitor și, în plus, repară bariera pielii. Mâncărimea, senzația de arsură, roșeața dispar imediat după aplicare. Produsul conține 8 ingrediente esențiale care favorizează hidratarea instantanee și de durată. Pe lângă acestea, Toleriane Ultra 8 conține apă termală La Roche-Posay, care amplifică efectul calmant. Nu conține parfum, nici alcool. Produsul se pulverizează de la o distanță de aproximativ 15 cm de piele. Excesul de produs din zona ochilor și a gurii trebuie îndepărtat. Se aplică dimineața, seara și ori de câte ori piele este deshidratată. Hidratarea durează până la 24 de ore. Produsul are o textură ușoară, lichidă, similară apei, senzația de prospețime fiind resimțită instantaneu.

Toleriane Ultra Cremă și Toleriane Ultra 8 sunt două produse indispensabile unei persoane care se confruntă cu piele sensibilă și ultra-sensibilă.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter