Alessandra Stoicescu – Cele mai stylish ținute ale vedetei la petrecerea Viva!

Publicat pe

În fiecare an, în luna mai, toată crema showbizului participă la cel mai așteptat și glam eveniment monden al anului, al cărei amfitrion este revista Viva! Printre invitații care defilează pe covorul roșu se numără vedete din televiziune, modă, film și muzică, iar atmosfera elegantă este perfect completată de outfiturile spectaculoase afișate de acestea. Una dintre vedetele care au fost considerate cele mai multe ori un etalon al bunului-gust vestimentar se află și Alessandra Stoicescu, de-a lungul anilor vedeta situându-se de nenumărate ori în partea superioară a topului best dressed'. Iată cum a evoluat stilul vestimentar al Alessandrei în ultimii 10 ani în câteva imagini exclusive din arhiva Viva!

Alessandra Stoicescu – Cele mai stylish ținute ale vedetei la petrecerea Viva!Alessandra Stoicescu – Cele mai stylish ținute ale vedetei la petrecerea Viva!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter