Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Cum au fost surprinși cei doi

Publicat pe

După cele mai recente speculații, în urma cărora toată presa a scris că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-ar fi despărțit din cauză că iubitul ei milionar s-ar fi despărțit din cauză că acesta ar fi fost agresiv, iată că, se pare, aceștia, s-ar fi împăcat…

Bianca Drăgușanu și iubitul ei, alex Bodi, au avut o relație mai ceva ca un roller-coaster, cei doi certându-se și împăcându-se de mai multe ori până să-și spună adio definitiv… Deși, după câte se pare, noțiunea de „definitiv” este una mai mult decât relativă, cel puțin în cazul lor. Se pare că totul ar fi pornit de la suspiciunile Biancăi, care i-ar fi fi cerut socoteală iubitului ei pentru niște presupuse infidelități, iar lucrurile ar fi degenerat. Ulterior, s-a zvonit că Alex bodi ar fi devenit agresiv cu bianca.

„La mijloc sunt mai multe motive ce au dus la despărțire. Nu a fost vorba de nicio agresiune. Nu am avut când să ne vedem pentru că eu am avut avion spre Paris imediat după ziua ei. A doua zi după petrecerea Biancăi, eu am plecat din țară. Dacă o băteam, s-ar fi văzut', a mărturisit Alex Bodi pentru Cancan. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși împreună într-un mall.

Deși, de data asta, situația părea fără întoarcere, iată că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost surprinși azi, conform spynews.ro, împreună într-un hotel din Bucureşti, de unde au plecat apoi împreună. Ulterior, cei doi au mers într-un centru comercial, unde au intrat în mai multe magazine, de unde au făcut mai multe cumpărături.

Bianca și fostul (sau actualul?) ei iubit păreau în relații foarte bune, însă la ieșirea din magazin s-au despărțit și au ieșit prin locuri diferite. Cu toate acestea, în cele din urmă au plecat cu aceeași mașină. Este posibil ca, în cele din urmă, Bianca să fi acceptat explicațiile lui Alex Bodi cu privire la domnișoara care l-a însoțit la Paris la scurt timp după ce el și blondina nu au mai fost un cuplu…

Cine este femeia misterioasă care l-a însoțit pe Alex Bodi la Paris

Imediat după despărțirea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a plecat la Paris alături de o domnișoară misterioasă. Cu toate că a încercat să își țină escapada în secret, cei doi s-au dat de gol. Atât Alex Bodi, cât și tânăra cu care a petrecut câteva zile de vis în Paris eu evitat să se fotografieze împreună, dar, în schimb, și-au postat pe conturile de socializare câteva poze în care decorul era mai mult decât asemănător.

Din câte se pare, simpaticul musculos și Cristina, blondă care i-a ținut companie în acest sejur ex-ului Biancăi, s-au cazat în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Paris. Alex Bodi a spulberat orice mister și a declarat că blonda este iubita unui prieten alături de care a călătorit la Paris. „Fata nu este iubita mea, este iubita unui prieten. Într-adevăr eu am realizat poza de la Turnul Eiffel', a  precizat Alex Bodi.

Foto: Instagram, spynews.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter