Brigitte Năstase a fost eliminată de la FERMA. A pierdut duelul cu Ioana Filimon!

Publicat pe

Ferma 2019. Brigitte Năstase a fost eliminată, Ioana Filimon fiind cea care a câștigat duelul. Astel, prezentatorii emisiunii au rugat-o pe Brigitte Năstase să părăsească emsiunea.

 

Nimeni nu se altepta, dar iată că Brigitte a fost eliminată de la Ferma. „E posibil să fi făcut multe greșeli, am auzit multe intrigi… Oamenii nu-i poți schimba. Am spus și eu cuvinte urâte…”, a declarat Brigitte, la plecare.

Surprinzător dar, după eliminare, Brigitte și-a luat bagajele și… nu a mers acasă, cum toți se așteptau. Ea a fost condusă de prezentatorii emisiunii la cabană, cei șase colegi de acolo primind-o cu brațele deschise.

 

Brigitte și Ioana Filimon au fost prietene la Ferma

 

Deși erau cele mai bune prietene până seara trecută, între Brigitte și Ioana s-a înfiripat un scandal monstruos, care l-a șocat și pe Moroșanu.

„Marş, stai pe la uşi să asculţi! Ia viteză, eşti o falsă şi te-ai folosit de mine!’, i-a strigat fosta soție a lui Ilie Năstase Ioanei Filimon. Brigitte a simțit nevoia să se descarce și lui Moroșanu, însoțind jignirile pentru Miss România și de o repriză de plâns.

„Trebuia să îmi dau seama săptămâna trecută, m-am dus carne de tun şi am fost luată la duel şi ea îmi scotea ochii că i-am făcut rău şi că o s-o ia pe ea’, spune Brigitte.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter