Clipe de coșmar pentru Adelina Pestrițu! A ajuns la spitalul de urgență cu fiica ei, Zenaida!

Publicat pe

Clipe de coșmar pentru Adelina Pestrițu, chiar în Noaptea dintre Ani! Vedeta a ajuns la spitalul de urgență cu fiica ei, Zenaida Maria, în vârstă de cinci luni. Micuța a avut probleme serioase din cauza febrei și a necesitat îngrijire specială din partea personalului medical. 

 

Nu-și făcuse niciun plan de Revelion, dar soarta i-a rezervat o noapte cu mari emoții. Cu o zi înainte de Revelion, fiica Adelinei Pestrițu s-a îmbolnăvt și, ceea ce părea o stare febrilă normală, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru familia lor. Astfel că Adelina și Virgil s-au văzut nevoiți să petreacă Revelionul într-o cameră de spital, Zenaida, fiica lor în vârstă de cinci luni, confruntându-se cu serioase probleme de sănătate:

„Și, tocmai când ne pregăteam să intrăm în Noul An, Zeny a necesitat îngrijiri medicale de urgență. Am tratat câteva pusee de febră la indicațiile medicului nostru pediatru însă, la cea din urmă am luat decizia de a merge la urgență. Astfel, după un consult, doctorii de gardă ne-au sfătuit să ne internăm pentru mai multe investigații și mai ales pentru că exista riscul să ajungă la febră mare din nou. Și cum peste tot sunt copilași răciți, e mai bine să rămânem sub supravegherea medicilor specialiști. Ne-am făcut imediat internarea și în spital am petrecut și primul nostru Revelion în formulă de 3”, a povestit Adelina pe site-ul ei, edamagazine.ro.

 

Adelina Pestrițu, acasă de Crăciun

Sărbătorile de anul acesta sunt cu totul speciale pentru Adelina Pestrițu, pentru că este primul an în care alături de ea este fetița ei, Zenaida Maria. Vedeta își va petrece Crăciunul și Revelionul alături de iubitul ei și de micuța lor. Aceștia vor sta acasă și se vor bucura de momentele petrecute împreună. ‘Este primul Crăciun alături de micuța Zeny și deja avem așa în minte un tablou. În fiecare an am prezentat de Revelion, iar anul acesta cu siguranță vom petrece acasă. Este primul Revelion al Zenaidei și trebuie să fim împreună. Sunt sărbătorile pe care le-am visat dintotdeauna, a declarat Adelina Pestrițu.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter