Cosmin Andrei, producătorul emisiunii Viața satului, a murit. Doliu în Televiziunea Română. „S-a stins din viață la doar 44 de ani”

Publicat pe

Cosmin Andrei, producătorul emisiunii Viața Satului de la TVR 1, a murit la vârsta de 44 de ani. Colegii acestuia au confirmat vestea tristă, fără a dezvălui motivele care au dus la tragedie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Andrei a fost producătorul celei mai longevive emisiuni, Viața Satului. Cel care a făcut anunțul public pe Facebook a fost un apropiat al său, Daniel Butănoiu.

Din păcate, pe seară, am primit o veste tristă legata de Cosmin Andrei de la Viata Satului cum ca nu mai este printre noi! Cumplit! A plecat dintre noi împrieteniți, un tată, un profesionist, un OM! Condoleanțe familiei!', a scris acesta pe o rețea de socializare.

Citește și: Depistată cu COVID-19, în timpul sarcinii, Carmen Moise a devenit mamă de gemeni! „Nu i-am vazut până azi, când ei împlinesc o săptămână”

De asemenea, reprezentanții TVR au confirmat trista veste, pentru Click.  „Colegul nostru, Cosmin Andrei, cunoscutul jurnalist al emisiunii „Viața Satului”, s-a stins din viață la numai 44 de ani. Cosmin Andrei a lăsat în urmă o carieră impresionantă, la Televiziunea Română.

Cosmin Andrei, producătorul emisiunii Viața satului, a murit. Doliu în Televiziunea Română. „S-a stins din viață la doar 44 de ani'Cosmin Andrei, producătorul emisiunii Viața satului, a murit. Doliu în Televiziunea Română. „S-a stins din viață la doar 44 de ani'

Încă de la început, numele său a fost legat de una dintre cele mai longevive emisiuni de televiziune din România. Povestea lui la TVR a început în 1996, când a fost angajat în funcția de reporter, pentru ca ulterior, timp de 18 ani, să ocupe funcția de producător al emisiunii Viața Satului. De-a lungul carierei de jurnalist la TVR, Cosmin Andrei a primit mai multe premii importante.

Dintre acestea, amintim distincția pentru emisiunea Viața Satului, primită în 2015, alături de colegul său, Gabriel Gherghescu – Trofeul APTR pentru cel mai reprezentativ program de televiziune care a contribuit la dezvoltarea audiovizualului ramânesc de după anul 1989. Dumnezeu să-l odihnească!”.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter