Elisabeta a II-a a fost categorică! Subiectul tabu care nu trebuie deschis niciodată în prezența Reginei!

Publicat pe

La Palatul Buckingham există niște reguli de conduită, scrise sau nescrise, de la care membrii familiei, dar și angajații nu se abat niciodată. Mai nou, Regina Elisabeta a II-a a decis să mai pună ceva pe lista tabuurilor – un subiect foarte delicat în ultima vreme!

De ceva vreme, angajații Palatului Buckingham au o misiune în plus – aceea de a-i avertiza pe invitații Reginei ce subiect nu ar trebui să abordeze de față cu suverana. Se pare că Elisabeta a II-a a fost extrem de categorică în această privință, așadar oaspeții sunt avertizați înainte de a iniția o discuție cu Regina. Despre ce este vorba? Conform surselor, nimeni nu are voie să o întrebe pe Elisabeta a II-a despre Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle!

Se pare că nu e deloc întâmplător faptul că acest lucru s-a petrecut la scurt timp după ce nepotul ei și soția lui au i-au refuzat invitația la Balmoral… Cu siguranță suverana s-a simțit jignită de refuzul venit din partea nepotului ei preferat și din partea soției sale, Meghan MArkle, pe care a primit-o cu brațele deschise în familie.

Dat fiind că interesul față de cei doi este uriaș și toată lumea vrea să afle vești despre Ducii de Sussex și fiul lor, micuțul Archie, staff-ul Palatului a fost instruit să-i pună în gardă pe musafiri, pentru ca aceștia să nu o pună pe suverană într-o postură jenantă.

E preferabil să vorbești cu Elisabeta a II-a despre Brexit…

Unii experți regali susțin însă că Regina nu este la curent, de fapt, cu această nouă regulă, și că ar fi vorba doar despre o inițiativă a personalului suveranei, însă cum fără foc nu iese fum, este clar că aceștia știu exact care au fost motivele recente de supărare ale Elisabetei a II-a.

Jurnalistul britanic Quentin Letts a fost primul care a confirmat zvonurile, acesta scriind pe contul său de Twitter: „Prietenul unei cunoștințe de-ale mele a fost invitat la o partidă de echitație de către Majestatea Sa Regina. I s-a dat un sfat ferm: <>”.

Foto: Hepta

Elisabeta a II-a a fost categorică! Subiectul tabu care nu trebuie deschis niciodată în prezența Reginei!Elisabeta a II-a a fost categorică! Subiectul tabu care nu trebuie deschis niciodată în prezența Reginei!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter