Fotografia zilei: Helen Mirren, surprinsă în flagrant “amoros” în Beverly Hills!

Publicat pe

Spre deosebire de meleagurile dâmbovițene, unde mare parte dintre vedete și-ar vinde și sufletul pentru o exclusivitate la un show de largă audiență sau pentru o apariție pe prima pagină într-un tabloid, în America celebritățile cu adevărat importante nu sunt atât de ahtiate după publicitate și, în plus, se comportă extrem de firesc, lăsând vedetismul pentru starlete. Nu e de mirare, așadar, că paparazzii au surprins recent niște imagini extraordinare, în Beverly Hills, unde apreciata actriță de origine britanică Helen Mirren (71) și soțul ei, regizorul american Taylor Hackford (72), ieșiseră la plimbare.

Îmbrăcați casual, cei doi soți se plimbau de braț, ca un cuplu obișnuit de vârstnici, și probabil că puțini au fost trecătorii care și-au dat seama că tocmai trecuseră pe lângă o posesoare a Premiului Oscar, deși Helen are și în viața de zi cu zi ceva din aerul maiestuos al Reginei Elisabeta, al cărei personaj, pe care l-a interpretat absolut magistral, i-a adus mult râvnitul premiu.

La un moment dat însă, actrița și soțul ei au făcut un gest surprinzător pentru cei care, probabil, se gândeau că-i urmăresc degeaba și că își vor pierde vremea plimbându-se după un cuplu de septuagenari, pe deasupra și căsătoriți de 20 de ani, care, cel mult, ar fi putut intra într-un magazin de obiecte vintage sau ar fi luat masa la unul dintre celebrele restaurante din Beverly Hills. Din fericire pentru urmăritorii celor doi, la un moment dat, Helen și Taylor s-au oprit și s-au sărutat în plină stradă, ca doi adolescenți, fără să le pese că ar putea fi surprinși de cineva, dovedind că dragostea nu are vârstă. Fără ca măcar să spere, paparazzii s-au întors la redacție cu o captură neașteptată, iar cei doi soți au devenit peste noapte subiect de bârfă în tabloide. Sinceri să fim, ne place ipostaza în care i-am văzut pe Helen Mirren și pe Taylor Hackford, o ipostază în care ne-am dori și noi să fim surprinși la… 70 de ani. Voi nu?

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter