Fotografia zilei: Hugh Jackman – Wolverine capitulează în fața drăgălășeniei

Publicat pe

Nu există iubitor de filme de acțiune sau SF care să nu știe cine este Wolverine/Logan, personajul interpretat de Hugh Jackman timp de 17 ani în franciza de succes X-Men, personaj care i-a dat actorului o aură misterioasă, de băiat rău, dar și de rebel invincibil. La un moment dat, Hugh chiar declara că se simte ușurat, într-un fel, că seria de filme se va încheia, deoarece, de-a lungul timpului, a reușit să rănească nenumărați colegi cu gherele sale de oțel și chiar și pe sine. Nu pot să vă spun câți oameni am înjunghiat și cum m-am înjunghiat și pe mine. Ghearele alea erau mașini de ucis'.

Într-adevăr, teribilul dar al personajului său era nu doar înspăimântător, ci și foarte greu de stăpânit, aproape fiecare zi de filmare încheindu-se cu un accident. În pofida aerului său dur și inflexibil (sau poate tocmai de aceea!), Hugh Jackman a avut întotdeauna succes la reprezentantele sexului frumos, miile de fane declarându-i cu fiecare ocazie dragostea lor. Să fi realizat că, în spatele personajului Wolverine, se ascunde un tip sensibil? Cu siguranță, iar acum avem și dovada – iată-l pe Hugh Jackman răpus la propriu și la figurat de cei doi căței ai săi, cărora, după cum se vede, nu le poate rezista. În fața unui asemenea asalt de drăgălășenie, Wolverine și-a retras gherele, și-a lăsat jos masca de tip dur și s-a declarat învins. Un motiv în plus pentru fanele lui să-și adore idolul și mai mult…

 

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter