Transformarea lui Nicole Cherry este incredibilă! Fetița inocentă a dispărut, făcând loc unei dive sexy

Publicat pe

Cinci ani de când am făcut cu toții cunoștință cu Nicole Cherry, prin intermediul primei sale piese ale ei, devenite hit, au trecut ca vântul. Când s-a lasat, cu mare avânt, cu 'Memories', Nicole avea 14 ani și era o adolescentă în care nu se stinseseră încă ecourile copilăriei. Acum, la 19 ani ani, adolescenta a dispărut, lăsând loc unei tinere extrem de sexy.

Transformarea lui Nicole Cherry este incredibilă! Fetița inocentă a dispărut, făcând loc unei dive sexyTransformarea lui Nicole Cherry este incredibilă! Fetița inocentă a dispărut, făcând loc unei dive sexy

Brunetă, minionă și cu tone de sex appeal. Așa este acum Nicole Cherry, iar fotografiile pe care aceasta le postează pe paginile sale e socializare nu fac altceva decât să întărească impresia generală. Odată cu maturizarea artistică a venit, firesc, și cea fizică. Fără trucuri de înfrumusețare, doar cu atuuri personale, artista și-a fermecat fanii. În costum de baie, într-o cameră de hotel, purtând pantaloni extrem de scurți sau un top lejer, Nicole Cherry este imaginea definiției de sexy fără expunere exagerată. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter