Imagini neștiute cu Regina Elisabeta a II-a în tinerețe au încins internetul

Publicat pe

Regina Elisabeta a II-a este în pas cu vremurile, iar asta o dovedește și faptul că suverana Angliei, în vârstă de 93 de ani, are conturi în social media. Recent, aceasta și-a surprins fanii cu niște fotografii superbe din tinerețe.

Chiar dacă nu se ocupă personal de conturile sale de socializare, Regina Elisabeta a II-a este, cu siguranță, cea care aprobă postările. Recent, contul de Twitter al familiei regale britanice a postat o serie de fotografii spectaculoase ce o reprezintă pe suverană, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură, cu atât mai mult cu cât, de obicei, pozele sunt actuale.

De data aceasta însă, au fost publicate patru fotografii sepia ce o reprezintă pe Regina Elisabeta a II-a în 1952, la scurt timp după moartea tatălui său, Regele George al VI-lea, imagini ce au fost folosite ulterior pe timbre, din 1953 până în 1971.

Regina Elisabeta a II-a în tinerețe – imagini iconice

Fotografiile, care fac parte dintr-o serie de 59, au fost făcute de Dorothy Wilding, unele dintre acestea reprezentând-o pe Regină fără coroană, în timp ce în altele Elisabeta a II-a poartă diadema, dar și un ruj extrem de îndrăzneț.

Fotografia care reprezintă efigia Reginei – pictura îi aparține lui Arnold Machin – le este foarte familiară britanicilor și nu numai, deoarece se află pe timbrele poștale încă din 1967, fiind considerată una dintre cele mai reproduse imagini iconice din lume. Pictura lui Machin a fost copiată de 220 de miliarde de ori, în mai mult de 130 de culori diferite.

La fel de apreciate au fost și fotografiile timbrelor ce înfățișează momente speciale din viața reginei – cel cu suverana în copilărie, în brațele mamei sale, sau cel de la aniversarea a 80 de ani, în care îi zâmbește Prințului Philip. „Ce frumoasă și ce fotogenică este regina noastră în fotografii, iar cea în care se află alături de mama ei e pur și simplu adorabilă”, a concluzionat unul dintre miile de fani care au complimentat-o pe Elisabeta a II-a.

  Foto: Twitter, Hepta, Profimedia

Imagini neștiute cu Regina Elisabeta a II-a în tinerețe au încins internetulImagini neștiute cu Regina Elisabeta a II-a în tinerețe au încins internetul

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter