Încă un scandal în familia regală! Kate Middleton, acuzată de un medic estetician că își injectează botox!

Publicat pe

Kate Kiddleton este grația și eleganța întruchipate! Cu toate acestea, Ducesa de Cambridge nu a scăpat nici ea de scandaluri! Recent, un cunoscut medic estetician a susținut că Ducesa și-a injectat botox pentru a scăpa de ridurile de expresie!

Doctorul Munir Somji, un medic estetican extrem de faimos în Londra și nu numai, a făcut recent niște acuzații grave la adresa Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, susținând, cu dovezi, că aceasta a apelat la injecții cu botox pentru a scăpa de riduri. Deși în urma scandalului iscat medicul a șters postarea de pe pagina de instagram a clinicii Medi Spa Clinic, răul a fost făcut…

„Kate a noastră iubește puțin baby botox. Pacienții vin de departe să mă caute pentru această procedură. În fotografia de dinainte arată obosită și are cearcăne. În cea de după, mama celor trei copii strălucește și nu are nicio pată. Observați reducerea liniilor fine de pe frunte. Dar observați și destinderea părții de mijloc a frunții și ridicarea părților laterale”, a comentat pe Instagram medicul, care a făcut un colaj din două fotografii „incriminante”.

Palatul Kensington a negat afirmațiile medicului

Dat fiind că medicul are peste 48.000 de urmăritori pe pagina sa de Instagram, pozele s-au viralizat repede, însă comentariile fanilor nu au fost cele la care se aștepta, aceștia considerând că a făcut un gest răutăcios. Într-o declarație pentru New York Post, Palatul Kensington a declarat că informația este, în mod categoric, neadevărată, comentând și că familia regală nu susține niciodată activitățile comerciale.

Așa-numita terapie baby botox implică injectarea unei cantități multiple de toxină botulinică în față, pentru a paraliza mușchii și este creată pentru a produce un look mai natural. Purtătorul de cuvânt al clinicii a refuzat să spună dacă Ducesa de Cambridge este clientă sau nu a clinicii, care, întâmplător, se află la doar 10 minute de Palatul Kensington. În schimb, a declarat că dr. Somji a postat fotografiile pe Instagram deoarece „s-a gândit că sunt o bună comparație pentru a dovedi efectele terapiei baby botox pe care o face la clinica sa”.

Comparația a fost total nepotrivită însă, deoarece prima fotografie, se pare, a fost făcută la scurt timp după ce Kate l-a născut pe Prințul Louis și era foarte normal să nu fie în cea mai bună formă… Nu știm cât succes va avea faimosul doctor cu terapia respectivă – despre care se  spune că nu dă același aspect înghețat ca injectarea simplă cu botox -, însă lui Kate Middleton i-a făcut sigur un deserviciu, deoarece va plana mereu o umbră de bănuială asupra afirmațiilor esteticianului.

Foto: Hepta

Încă un scandal în familia regală! Kate Middleton, acuzată de un medic estetician că își injectează botox!Încă un scandal în familia regală! Kate Middleton, acuzată de un medic estetician că își injectează botox!

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter