Kourtney Kardashian are un iubit cu 15 ani mai tânăr. Iată cât de sexy este bărbatul! A mers cu el și la Cannes

Publicat pe

După ce s-a despărțit de fostul său iubit Scott, Kourtney Kardashian (38) s-a reinventat și arată din ce în ce mai bine. Se distrează alături de surorile sale, a pozat goală, iar acum și-a găsit un iubit model, cu 15 ani mai tânăr ca ea.

Kourtney a mers în acest an la Cannes la Festivalul de Film și a arătat super hot într-o rochiță scurtă, transparentă și decoltată. Dar printre pozele pe care și le-a făcut și printre postările de pe Instagram, vedeta și-a făcut timp să petreacă momente frumoase și cu noul ei iubit, Younes Bendjima. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a însoțit-o pe Kourtney la Cannes și nu a uitat să fie romantic cu iubita sa la hotelul unde au fost cazați, fiind surprinși de paparazzi în timp ce stăteau îmbrățișați.

Kourtney și Younes au fost văzuți împreună, pentru prima dată, în luna decembrie, însă totul părea să fie destul de casual între ei.

Kourtney Kardashiana fost împreună cu Scott timp de 9 ani și au împreună trei copii.

Kourtney Kardashian are un iubit cu 15 ani mai tânăr. Iată cât de sexy este bărbatul! A mers cu el și la CannesKourtney Kardashian are un iubit cu 15 ani mai tânăr. Iată cât de sexy este bărbatul! A mers cu el și la Cannes

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Kourtney Kardashian – Tot mai sexy după despărţirea de iubitul său 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter