Macaulay Culkin nu mai e... singur acasă! Cum arată iubita copilului-minune al cinematografiei americane

Publicat pe

În ultimii ani, despre Macaulay Culkin, starul din „Singur acasă”, nu s-au mai scris prea multe lucruri bune, însă iată că actorul a reușit să iasă din conul de umbră în care intrase. „Vinovată” de asta este chiar iubita lui, Brenda Song, care i-a schimbat viața!

După ce a cunoscut celebritatea la 10 ani, Macaulay Culkin a trebuit să se lupte toată viața cu efectele unei notorietăți venite prea devreme. Deși fanii săi au rămas cu imaginea puștiului teribil care punea infractorii pe fugă întipărită pe retină, în viața reală Macaulay este departe de personajul interpretat, chiar dacă multă vreme nu și-a pierdut figura ingenuă.

La un pas de eșecul total

În 2015, actorul s-a aflat multă vreme în atenția presei, jurnaliștii concluzionând că aspectul neîngrijit, trupul emaciat, chipul palid, nebărbierit, și privirea pierdută duceau spre o singură concluzie – dependența de heroină, de care multă vreme s-a crezut că Macaulay nu va scăpa.

Evident, pe actor nu l-a ajutat deloc nici faptul că eșuase în plan amoros, fiind încă bântuit de imaginea superbei Mila Kunis, iubita lui vreme de 8 ani, de care s-a despărțit mai mult obligat și pe care nu a reușit să o recâștige. Aceasta a încercat să-i fie alături fostului ei iubit, mai mult de dragul vremurilor trecute, însă în acest timp și-a refăcut viața alături de actorul Ashton Kutcher, iar asta l-a devastat pe Macaulay.

Macaulay Culkin vrea să devină tată

După ce s-a crezut că, în privința lui, nu mai e nimic de făcut, iată că Macaulay Culkin și-a revenit spectaculos, iar asta, cu siguranță, și datorită faptului că s-a îndrăgostit. Macaulay nu mai este… singur acasă, actorul fiind de aproape trei ani într-o relație cu actrița și fotomodelul Brenda Song (31), căreia i-a promis că-i va face mulți copii frumoși. Nu e exclus, așadar, ca seria „Singur acasă' să aibă și o urmare în care va juca viitoarea familie a lui Culkin!

Foto: Hepta, Profimedia

Macaulay Culkin nu mai e... singur acasă! Cum arată iubita copilului-minune al cinematografiei americaneMacaulay Culkin nu mai e... singur acasă! Cum arată iubita copilului-minune al cinematografiei americane
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter