Mama lui Michael Jackson, Katherine Jackson, își acuză nepotul ca a abuzat-o ani la rând

Publicat pe

Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, susține că a fost victima unui abuz mental ani la rând din cauza nepotului și șoferului ei, Trent Lamar Jackson, ajungând în punctul în care îi este frică să se mai întoarcă acasă.

Potrivit unor documente judiciare, Jackson (86), susține că nepotul ei i-a accesat conturile bancare fără permisiunea ei, i-a utilizat cardurile de credit pentru achiziții personale, fără a avea autorizație și a supus-o la ani de abuz mintal care au adus-o pe Katherine „într-o stare constantă de frică și confuzie', scrie People.

Jackson îl descrie pe nepotul său ca fiind „un om abuziv' care a manipulat-o cu scopul de a „prelua controlul asupra finanțelor sale'.

Matriarhul familiei Jackson spune că femeia i-a spus de multe ori nepotului ei să se mute din casă, dar acesta ar fi refuzat.

În prezent, Katherine este în Londra în vizită la fiica sa, Janet Jackson, dar îi este frică să meargă acasă cu Trent și se teme că i-ar putea face rău și fizic.

Un judecător a admis cererea lui Jackson pentru un ordin de restricție și i-a ordonat nepotului ei să se mute din casă și să returneze toate cheile, parolele și combinațiile.

Pe 1 martie va avea loc audierea în acest caz.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Janet Jackson a devenit mamă pentru prima dată la 50 de ani

La început de an, noi tatuaje pentru copiii lui Michael Jackson

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter