Meghan Markle, atacată de sora ei, Samantha, mai dur ca niciodată: "Sper ca Archie să o trateze așa cum l-a tratat ea pe tata!"

Publicat pe

Meghan Markle a împlinit recent 38 de ani, însă tocmai de ziua ei a fost atacată parcă mai virulent ca niciodată de către sora ei vitregă, Samantha Markle, care o acuză că este o rușine pentru familia lor…

Pe 4 august, Meghan Markle a împlinit 38 de ani, iar Prințul Harry, soțul ei i-a făcut o urare emoționantă: „La mulți ani extraordinarei mele soții! Îți mulțumesc că mă însoțești în această aventură! Te iubesc, H”, i-a scris acesta. Și, într-adevăr, pentru Meghan Markle, devenită dintr-o actriță oarecare, soție de prinț, Ducesă de Sussex și mama celui de-al șaptelea moștenitor la tronul Angliei, ultimii doi ani au fost mai mult decât ce și-a imaginat vreodată.

Din păcate însă, pentru Meghan nu au mers toate ca unse, cea mai mare problemă creând-o exact oamenii la care se aștepta mai puțin – familia ei! A fost trădată, pe rând, de tatăl ei, care a făcut înțelegeri cu paparazzii, de sora și mai apoi de fratele ei… Drept urmare, aceștia nu au participat nici la nuntă, nici la botezul lui Archie, primul copil al cuplului…

„A făcut de rușine numele familiei”

Recent, în chiar săptămâna în care Meghan și-a aniversat ziua de naștere, sora ei, Samantha, a făcut niște comentarii total nelalocul lor, în care, de această dată l-a integrat și pe micuțul Archie. Aceasta a spus pentru The Daily Star online, că Meghan a fost „insensibilă” și că „a făcut de rușine numele familiei”, după care a adăugat că botezul lui Archie a părut „fals” și că a fost surprinsă că „biserica nu a luat foc atunci când Meghan a pătruns înăuntru”.

După care, Samantha Markle și-a continuat discursul indignat: „Faptul că sora mea a intrat într-o biserică, știind ce i-a făcut tatălui nostru, ignorându-l, după două infarcte, la fiecare sărbătoare, la nunta ei, când a născut, la botez, este total lipsit de respect”, a spus sora mai mare a Ducesei de Sussex. Tatăl meu a fost extraordinar cu ea și tot PR-ul din lume nu-i ca îndrepta acțiunile. Spre ca vina să o consume, a mai adăugat ea.

„Totul despre botez a părut fals și photoshopat”

„Tot ceea ce s-a spus despre tatăl meu nu au fost decât minciuni inventate pentru a o face pe ea să arate mai bine și pentru a exclude familia lui Archie, deoarece ego-ul ei nu-i permite să recunoască faptul că a greșit. Totul despre botez a părut fals și photoshopat, dar cea mai mare problemă este faptul că și-a trădat toată familia pentru a intra în familia regală. Să-i fie rușine pentru asta!”, a punctat dur Samatha, care a mai adăugat, în final: „Sper ca Archie să o trateze pe Meghan așa cum l-a tratat ea pe tata!”.

Cu siguranță Meghan Markle a făcut destule greșeli, însă nici familia ei nu s-a comportat deloc așa cum ar fi trebuit. Tatăl și cei doi frați vitregi ai Ducesei de Sussex i-au vândut fiicei și surorii lor trecutul pentru bani. Așadar, chiar dacă este poreclită Ducesa dificilă, cel puțin în această privință tindem să-i dăm dreptate lui Meghan.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter