Meghan Markle, din nou însărcinată la 6 luni după ce a născut? Apropiații cuplului confirmă știrea!

Publicat pe

Apropiații Ducilor de Sussex pot jura cu mâna pe inimă că Meghan Markle este din nou însărcinată și susțin că toate semnele sunt acolo! Iar cel mai emoționat și nerăbdător este, evident, Prințul Harry.

Nu este un secret pentru nimeni că Meghan Markle își dorește să rămână cât mai repede însărcinată – la 38 de ani, Ducesei de Sussex îi ticăie puternic ceasul biologic. Și cum ea și Prințul Harry au declarat în mai multe ocazii că vor o familie mai mare, e de așteptat ca marea veste să vină cât de curând.

„Nimeni nu se aștepta să se întâmple atât de curând, dar atât Meghan, cât și Harry au susținut cu tărie că nu vor să mai aștepte, în special din cauza vârstei”, a spus un apropiat al cuplului.

Meghan Markle are deja 38 de ani și sursele spun că tot ce și-a dorit vreodată a fost să devină mamă. Noi am adăuga că la fel de mult și-a dorit, cu siguranță, și să fie soția Prințului Harry.

„Faptul că îl are pe Archie i-a schimbat modul în care vede viața. Deși Meghan nu s-a așteptat să facă față atât de bine maternității, dat fiind că Archie este un copil absolut adorabil, nu i-a fost greu deloc”, a mai adăugat sursa.

Meghan Markle se comportă deja ca o femeie însărcinată…

După câte au observat apropiații cuplului, Meghan Markle ar da deja primele semne că ar fi însărcinată – Ducesa de Sussex „evită alcoolul, dar poftește la cartofi prăjiți și la ciocolată”, mâncăruri pe care în general nu le consumă! În plus, a început să poarte din nou rochii de pe vremea sarcinii cu Archie! Mai mult, sursele regale au confirmat că, în ultimul timp, Meghan s-a confruntat și cu stări de greață…

Cât despre Prințul Harry, apropiații cuplului afirmă că acesta „a izbucnit în lacrimi de fericire la aflarea veștii”. Ducii de Sussex își doresc acum o fetiță, mai ales după ce au văzut ce relație specială s-a creat între nepoții lor George și Charlotte și modul cum fratele cel mare își protejează sora mai mică. E prematur să ne întrebăm cum se va numi fiica Ducilor de Sussex – dacă va fi fetiță, și nu băiat -, dar la casele de pariuri deja se știe… Elizabeth, în onoarea Reginei.

Foto:

Hepta, Profimedia

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter