Mirela de la Insula iubirii se mărită! A fost cerută de soție în cel mai romantic mod

Publicat pe

Mirela, unul dintre personajele cele mai simpatizate de la reality show-ul Insula iubirii, a fost cerută de soție în cel mai romantic mod, în timp ce se afla într-o vacanță de vis în Cuba. Iată cum a reușit iubitul ei să o surprindă!

Mirela de la Insula iubirii și iubitul ei

Mirela Banias, de la Insula iubirii, a avut parte de clipe minunate în Cuba, acolo unde a plecat într-o vacanță alături de iubitul ei. În afara peisajului de vis, fosta concurentă a avut parte de o surpriză de proporții – iubitul ei milionar a cerut-o de soție în cel mai romantic mod: în timp ce se aflau în apă, iar inelul de logodnă a fost legat de barcă…

Invitată la Xtra Night Show, fosta concurentă de la Insula iubirii a adus și „dovada”, filmarea în care a fost cerută de soție, într-un cadru de vis, în Cuba, de bărbatul de care este îndrăgostită. Deși nu știe să înoate, iubitul ei, Florin, a riscat totul de dragul Mirelei, punându-și totuși o vestă de salvare, pentru ca momentul să nu se termine dramatic. Iubita lui a fost foarte surprinsă când s-a trezit cerută de soție în mijlocul oceanului, ea și viitorul ei soț fiind însoțiți de câțiva prieteni, care filmau momentul și care, la momentul potrivit, au scos la iveală și paharele de șampanie.

Mirela de la Insula iubirii a îmbrăcat rochia de mireasă… La scurt timp, a fost cerută de soție!

„N-am bănuit nimic”

„Eu mă îndepărtasem de barcă și, cum sunt mai zurlie, să văd mai mulți pești, eram undeva mai departe și mi-a făcut semn să vin către barcă. N-am bănuit nimic. N-am văzut nici șampania, n-am văzut nici inelul”, a povestit Mirela la XNS, adăugând că era cât pe ce să-i dejoace planurile iubitului ei, pentru că, în ziua aceea, ea avusese chef să stea la piscină, nu să meargă la scufundări.

 

View this post on Instagram

 

#skarfing #fish #color #aquanautscuba

A post shared by Banias Mirela-Elena (@elena_mirela_banias) on

„Când am ajuns aproape de el m-a întrebat: Vrei să fii soția mea? și a scos inelul, legat cu un fel de fir de pescuit. Era legat de barcă… Și în mintea mea am zis: Ce-o fi asta? E o glumă?” Mirela a povestit că întregul moment a fost extrem de emoționant și că este foarte fericită. Ea și Florin au început deja să-și facă planuri de nuntă, la mai puțin de 6 luni de când s-au cunoscut, încă o dovadă că Insula iubirii i-a purtat Mirelei noroc, în cele din urmă.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter