Momente grele pentru Jojo. A fost operată de urgență: "După două naşteri şi multă pauză de sport..."

Publicat pe

Cătălina Grama, cunoscută ca Jojo, a trecut prin momente grele, fiind operată de ugență. Actrița se află acum în perioada de recuperare.

Momente grele pentru Jojo. A fost operată de urgență: "După două naşteri şi multă pauză de sport..."Momente grele pentru Jojo. A fost operată de urgență: "După două naşteri şi multă pauză de sport..."

Jojo a ajuns pe masa de operație, însă, din fericire interventia a fost un succes. Soția lui Paul Ipate se află în acest moment în afara oricărui pericol.

Cătălina Grama s-a operat din pricina unei hernii ombilicale, care nu a lăsat-o în ultima perioadă să mai facă sport. Vedeta mergea des la sala de fitness, sportul numărându-se printre pasiunile sale, scrie cancan.ro.

„M-am apucat destul de serios de sală. Sau măcar îmi imaginez asta. Înainte să mă antrenez cu Eliza mergeam la sală şi făceam tot felul de exerciţii uşoare. Acum s-a schimbat povestea. Eliza spune că o să fiu iar fit. Mai mult decât atât, o să am şi un posterior antrenat! După două naşteri şi multă pauză de sport pentru că am avut hernie ombilicală şi am operat-o după, iată cum începe încet, încet, călătoria mea cu Eliza alături', a scris Jojo pe Instagram.

Mamă a doi copii, Jojo nu depune eforturi pentru a-și menține silueta, având în vedere că merge la sală cu cea mai mare plăcere.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Jojo și Paul Ipate stau mult separați. Motivul pentru care nu mai sunt împreună atât de des: 'Îmi dau seama…'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter