O vedetă de la Antena 1 este însărcinată! A făcut anunțul chiar de Sf. Andrei: "Îl așteptăm pe bebe nr. 3"

Publicat pe

Echipa Neața cu Răzvan și Dani se mărește! Marea veste a venit de Sf. Andrei, după ce Ruxandra Luca a ținut secretă sarcina până în al doilea trimestru.

Ruxandra Luca, membră a familiei Neața cu Răzvan și Dani, așteaptă cu emoție să devină mamă pentru a treia oară. Reporterul special al emisiunii a dezvăluit secretul într-o zi mare, de Sf. Andrei, și a împărtășit cu fanii săi momentele speciale pe care le trăiește acum pe blogul personal.

Ruxandra Luca este însărcinată în 4 luni

Vedeta Antenei 1, care mai are doi fii, a mărturisit că este însărcinată în 4 luni și, chiar dacă nu trece pentru prima oară prin acestă experiență, emoțiile sunt la fel de mari.

„În burta asta cam lipită de coaste crește de aproape 16 săptămâni un pui de om. N-o fi mare burta, dar nici puiul nu-i prea mare, cam cât un măr, să zicem, dacă mărul ar avea mânuțe, piciorușe și o inimioară care să bată.

Aș vrea să spun că sunt fericită și atât, dar mai sunt și tare emoționată. Mi-e teamă de tot ce știu și de tot ce nu știu. Până la ecografia de 12 săptămâni, nici n-am putut să cred că sunt însărcinată, că se întâmplă cu adevărat, deși greața cumplită, oboseala și durerile de cap și de burtă, toate arătau schimbările mari prin care trecea corpul meu.

Abia când am văzut la ecograf copilul din mine, al treilea copil al meu, conturat ca un pui de om și nu un simplu bob de mazăre, am plâns ca și cum m-aș fi trezit din vis. (…). Mi-e teamă, mi-e drag, mi-e bucurie, mi-e emoție, mi-e iubire”, a mărturisit Ruxandra Luca.

Foto: Instagram

O vedetă de la Antena 1 este însărcinată! A făcut anunțul chiar de Sf. Andrei: "Îl așteptăm pe bebe nr. 3"O vedetă de la Antena 1 este însărcinată! A făcut anunțul chiar de Sf. Andrei: "Îl așteptăm pe bebe nr. 3"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter